Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BÜTÜN ARKADAŞLARDAN RİCAM TURNUVANIN HIZLI GEÇMESİ ADINA HERKES HEM PSN OLARAK EKLESİN BİRBİRLERİNİ HEMDE FORUMDAN PM ATSINLAR ŞU BÜYÜK TOPLULUĞUMUZA ZARAR VERECEK ARKADAŞLAR BENİM TURNUVALARIMA BİR DAHA KATILAMAYACAKLAR. HERŞEY GÜNCELLENDİ UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR.
  • M.city gelmis bana m.city olarak online im

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • schalke 04 nedir ya avaraj takımı olacaz iyi mi :D turnuvayı kuruyom gruptan çıkamıyom yine öle olcak galiba şansa bak arkadaş :D
  • Gele gele Kopenhavn gelmiş :( gruba bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

schalke 04 nedir ya avaraj takımı olacaz iyi mi :D turnuvayı kuruyom gruptan çıkamıyom yine öle olcak galiba şansa bak arkadaş :D

Kardeşim hemen değişebiliriz elimde bir adet Celtic var :D

O değil de aynı gruba düşmüşüm önceki şampiyonlar liginde de aynı gruptaydım ama Ajax ile iyiydim şimdi Celtic ile ne yapıcam ben offff off :D

O değil de grubumdaki arkadaşlara sesleniyorum Celtic olarak bu akşam hazır kıta bekliyorum bu akşam yapamazsak pazartesiye kadar online olamayacağım şehir dışında olacağım için. Lütfen bu akşam online olabilenler olsun ve maçlarımızı yapalım.

Dünya Kupasındaki rakibim İsviçre Fennerbahce34 dostum senle önceki şampiyonlar liginde sana elenmiştim sanırım dünya kupasında da aynı son bekliyor beni :D

Mümkünse bu akşam online olabilirsen burdan özel mesaj atarsan sevinirim...

• Oba rakip fransa gelmis. Paraguay bu turda elenir artik bu aksam yokum 12 gibi gelecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • technoburak T kullanıcısına yanıt
    23 ten sonra girerim. Zor eşleşme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonya buradamı hemen şimdi yapalım maçları

• Tamam dostum online olacağım o saatte ikisini de yapalım maçların. Şimdiden başarılar...

Bu arada düzeltiyorum Celtic olarak bu akşam yapamazsak maçlarımızı en erkez pazar akşam yapabiliriz. Ya da o zamandan daha önce bir sürede bitirilmesi gerekirse maçların Kadir kardeşim otomatik olarak zaten maçların sonucunu belirler ;)

Herkese başarılar ve bol şans...
  • İtalya mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter M. kullanıcısına yanıt
    Dostum italya benim ayar oldum bu takıma bakma şansa çıktım 1,5 aydır oynuyom fifa ve çok oynamıyom eleyeceksin ;) rahat ol :)

• Yunanistan burdaysa yapabiliriz macimizi psnden arkadaslik istedigi gonderdim

• Cl de Arsenal DK da ise Almanya olarak online ım 1 saat sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Oba rakip fransa gelmis. Paraguay bu turda elenir artik bu aksam yokum 12 gibi gelecegim.

12 den sonra bende girerim yaparız maçları hocam.

• Uiiiiiii. G gurbu ve bana Atletico M. Gelmisssss eeehhhh artik finali görmemiz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Tamam dostum online olacağım o saatte ikisini de yapalım maçların. Şimdiden başarılar...

Bu arada düzeltiyorum Celtic olarak bu akşam yapamazsak maçlarımızı en erkez pazar akşam yapabiliriz. Ya da o zamandan daha önce bir sürede bitirilmesi gerekirse maçların Kadir kardeşim otomatik olarak zaten maçların sonucunu belirler ;)

Burak dostum sen harcarsin isvicreyi , Enes kardesim cünkü tek el ile oynayabiliyormus ( kücük serce parmagi ufff olmus )

ikinizede basarilar dilerim

• İlk turnuvam ve Napoli gelmiş hayırlısı olsun diyelim. Ben çok iyi değilim umarım takım iyi olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Tamam dostum online olacağım o saatte ikisini de yapalım maçların. Şimdiden başarılar...

Burak dostum sen harcarsin isvicreyi , Enes kardesim cünkü tek el ile oynayabiliyormus ( kücük serce parmagi ufff olmus )

ikinizede basarilar dilerim

Turnuvaya devam ettiğine göre sanırım çok ciddi bir durum değil ama yine de burdan kendisine geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.

Ayrıca Ayhan abi arkadaş gerçekten akıllı bir oyun sergiliyor o yüzden şansımı %20 olarak görüyorum. Tabi umutlar tükenmez biz Avusturya olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz üst tura çıkabilmek için.. :D

• Bu Arada F Grubunda olan arkadaşlardan online olan varsa maçlarımızı yapabiliriz bugün yarın burda olucam..
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Al schalke yi istersen. Gs çok güçlü drogba burak fena kanat orta kafa gol yap. Ben yine aynı gruba düştüm gs dağıtmıştı bni juveydim bide :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.