Şimdi Ara

SMSLE TRAVİANDAN FAYDALANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben dün demiştim akşam'a travian sms bilgileri elime geçecek diye geçti ama akşam online olamadım kusura bakmayin.Şimdi travian sms'leriyle neler faydalınıla bilir.
    İnşa Malzemesi : 2000
    Şarap : 1000
    Mermer : 1000
    Kristal : 500
    Sülfür : 750
    Yollayacağınız kod...
    BIG 182067 Yazın 6600'a gönderin gelen mesajda size Travian + Seafight + Ogame kodlarını verecek o kodlardan travian kodunu yazip 6600 a yeniden göndereceksiniz ve e-pin gelcek..(Bu son işlem köntör yemez)
    Sms fiyatlarına gelince 5 köntör Kampanyada olduğu için bütün operatorler geçerlidir.30 Ağustosdan itibaren 50 köntör olacaktir..
    Sorunlarınızla İlgili: gamesultan@gamesultan.net
    GameSultan Ltd. Şi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tandru -- 8 Eylül 2008; 9:39:44 >

• Öncelikle sitede Travian yok oyunlar bölümünde ve zaten Travian'da "Şarap, mermer" falan yok. Onlar İkariam'da var.
  • kafan mı güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 17 Eylül 2008; 9:45:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

kafan mı güzel

Kafan mı güzel? 9 günlük konuya mesaj atıyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

kafan mı güzel

Kafan mı güzel? 9 günlük konuya mesaj atıyon.

tarihe bakmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 19 Eylül 2008; 3:11:39 >

• :D yok boyle bisey herif sizi kandirmaya calisiyo ilk bu taktigi ben seafightta kullanmistim bi kac kisi yemis yollamis bi suru incim olmustu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.