Evet arkadaşlar beni bilirsiniz her konuda beni gold yapın diye aqladım. (Not:Gold 5 şu an )
Şu an ki derdim normal game ile kendimi çok daha geliştirmek eğer smurf kasan 27 28 29 lv kişiler varsa beraber normal game spamlayabiliriz.
Ancak konu açma sebebim gold liginde solo q girerk yükselmenin zorluğu yani takımdaki kişilere göre değişiyor bu yüzden 30 l olup bronz silver gold hesabı olan ve asıl hesabı diamond v.b olan kişiler varsa bi pm bekliyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim , 3 ay sonra oyuna 1 - 2 senelik bir ara vereceğim sınav ve ders yüzünden dolayısıyla oyunu Gold 2 - Plat 3 arası bitirmek isterim eğer smurf kasıcak varsa bu aralar gece gündüz online ım.
Baktım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Riven v6
Baktım
arkadaşı alkışlar la sahneden alıyoruz
Konunu özeti: Dilenerek millete yalvardım biri acıdı gold yaptı şimdi normal game girme bahanesiyle beni plat yapmanızı istiycem.
Kardeşim senin ciddi sorunların var dalga falan geçmiyorum bak
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
Konunu özeti: Dilenerek millete yalvardım biri acıdı gold yaptı şimdi normal game girme bahanesiyle beni plat yapmanızı istiycem.
blok kaldırıp bakıym dedim bakmaz olaydım
Not: kanıtla
quote:
Orijinalden alıntı: vahcan4444
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
blok kaldırıp bakıym dedim bakmaz olaydım
Not: kanıtla
Özür dilerim bi anda içindeki faker ruhu ortaya çıktı seni 3 ay boyunca çıkmak için yalvradığın silver5 ten bi anda çıkardı