Şimdi Ara

Smurf Kasan Dia / Çilinigir Abilerimiz Konuya bakabilir mi ? ( TR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar beni bilirsiniz her konuda beni gold yapın diye aqladım. (Not:Gold 5 şu an )

Şu an ki derdim normal game ile kendimi çok daha geliştirmek eğer smurf kasan 27 28 29 lv kişiler varsa beraber normal game spamlayabiliriz.

Ancak konu açma sebebim gold liginde solo q girerk yükselmenin zorluğu yani takımdaki kişilere göre değişiyor bu yüzden 30 l olup bronz silver gold hesabı olan ve asıl hesabı diamond v.b olan kişiler varsa bi pm bekliyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim , 3 ay sonra oyuna 1 - 2 senelik bir ara vereceğim sınav ve ders yüzünden dolayısıyla oyunu Gold 2 - Plat 3 arası bitirmek isterim eğer smurf kasıcak varsa bu aralar gece gündüz online ım.

• Baktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven v6

Baktım

arkadaşı alkışlar la sahneden alıyoruz
  • Konunu özeti: Dilenerek millete yalvardım biri acıdı gold yaptı şimdi normal game girme bahanesiyle beni plat yapmanızı istiycem.
  • Kardeşim senin ciddi sorunların var dalga falan geçmiyorum bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Konunu özeti: Dilenerek millete yalvardım biri acıdı gold yaptı şimdi normal game girme bahanesiyle beni plat yapmanızı istiycem.

blok kaldırıp bakıym dedim bakmaz olaydım

Not: kanıtla
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Konunu özeti: Dilenerek millete yalvardım biri acıdı gold yaptı şimdi normal game girme bahanesiyle beni plat yapmanızı istiycem.

blok kaldırıp bakıym dedim bakmaz olaydım

Not: kanıtla

Özür dilerim bi anda içindeki faker ruhu ortaya çıktı seni 3 ay boyunca çıkmak için yalvradığın silver5 ten bi anda çıkardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh de pm atma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.