Şimdi Ara

SmyrnaMu Online [WebShop,Vote Reward,Eğlence,Kalabalık Server] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
1
Favori
27.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim denni olan chara gelmedi credi sorun mu sercan yan hesaba (chara değil) gelmedi
  • Ayni pcden bi kere verebilirsin...
  • lvl gelıyo credı gelmıyo sercan bakıver bi denni charın ısmı
  • senin serverdede hack oluo osman demedi deme carbon daki gbi burdada sölüorm sana eksigi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

senin serverdede hack oluo osman demedi deme carbon daki gbi burdada sölüorm sana eksigi...

Statsları fullerler sadece...Fun server olduğu için bu o kadar önemli bişey değil benim için, tabi çaresini bulursak düzeltiriz ama nasılsa en fazla 1 haftada fullenir statslar zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

senin serverdede hack oluo osman demedi deme carbon daki gbi burdada sölüorm sana eksigi...

Statsları fullerler sadece...Fun server olduğu için bu o kadar önemli bişey değil benim için, tabi çaresini bulursak düzeltiriz ama nasılsa en fazla 1 haftada fullenir statslar zaten...

stats ler fullense iyi okadar diorm sana bildigmiz ko koxp u gbi program war hatta bende kullandm gayet güzel calisio aslnda arkadaslar auto attack i acp arena basta durcaktk sonra vazgectk cktk oyndan acıklarını kapamanı önerirrim cok war acık her türlü yiyo server

• Tamam sağol.
  • ben asılı kaldım yıne kurtarıver hacı :D
  • Kurtardım...
  • Merhaba arkadaşlar.arkadaşlar sitemizin forumu var.oraya üye olup sorunlarınız oradan paylaşın lütfen.sercan kardeşim daha hılı yardımcı olur bu sayede.tüm museverleri bekliyoruz serverimize.bol event,bol dans yarışması:DDD herkesi bekliyoruz..

http://www.tatilegelin.com/forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Şubat 2010; 0:31:05 >
  • sitenin biraz üyeye ihtiyacı var 10 kişi üye
  • admınım şu webshopa s4 itemleri eklense bide fiyatlara biraz indirim yapılsa daha güzel olur
  • bu itemler +12 den +13çe geçmiyor admınım +12 y kadar hıç patlatmadım ama +13 de patlıyorlar bunlar

bide şu item yanmasındıye olan itemi nasıl kulalncaz
  • DeNiZz olan bk askıda kaldı ilgilen lütfen
  • SERVER OFF SERCAN ...
  • Ben evde yokken elektirk kesilmiş...
    Şimdi açtım...
  • sercanım server gene off gun ıcındekı kesıntılerın nedenı ne acaba...serverın acılmamasının nedenı nedır yalnıs anlama ısın varsa calısıosan bı yerde eyw bısı demeyız ama beklıoz server neden off ???
  • Ben evde yokken sürekli elektrik kesintisi oluyo burda , ben gelene kadarda kimse açamıyor, şuan açtım serveri umarım bi daha olmaz...
  • sercan vip alan yokmu bi ups al eve
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.