beklioruzzz bekliycez :) ac artık akrep yarın serweri :D tekrar hayırlı ugurlu olsun ...
hayırlı olsun bence en kalıcı ve zevkli server başarılarınızın devamını dilerim bol plyerlar inş
hayırLı oLsun kardesim =)
Hayırlı Olsun
Hayirli Olsun SercaN
serverin hiç sabah açılma ihtimali yok mu? kasardık butun gun
quote:
Orjinalden alıntı: ?AkRep?
SmyrnaMu Version:Season3 Episode2 + 3D Camera + Season4 İtems Exp:750x Drop:%90 Web:www.smyrnamu.com Shop:Soul haric gerekli TÜm jewellerve guestler var...Yeni itemler Shoplarda satilmaktadir...
NOT : Sizlerden gelen istek dogrultusunda server zorlastirilmistir...Exp dusurulmus soul shoptan kaldırılmıstır...
Serverimiza tüm MuOnline Severleri bekleriz...Saygılar...
SmyrnaMu & ?AkRep?
Cümleten hayırlı olsun...
quote:
quote:
SmyrnaMu Version:Season3 Episode2 + 3D Camera + Season4 İtems Exp:750x Drop:%90 Web:www.smyrnamu.com Shop:Soul haric gerekli TÜm jewellerve guestler var...Yeni itemler Shoplarda satilmaktadir...
NOT : Sizlerden gelen istek dogrultusunda server zorlastirilmistir...Exp dusurulmus soul shoptan kaldırılmıstır...
SmyrnaMu & ?AkRep?
SAAT 3 DE BAŞLMASİ BİRAZ ANORMAL HAYİRLİ OLSUN
quote:
quote:
SmyrnaMu & ?AkRep?
hyrlı olsun gelmeye calışırım :)
@Lvel , o saatte anca bitti ..Vakit kaynetmemek istedim.... @masterligi , Tesekkur ederiz gelen arkadaslarimizin basimizin üstünde yeri vardir...
Gelende saolsun gelmeyende düşünmen yeter...
Hadi bakalım hayırlı bol userlı olur inş :)
Yarın Acılması Daha Mantıklı Olurdu..Belli bir saat Verilip Herkesin Aynı Zamanda Baslamaası Daha İyi Olurdu Diye Düşünüyorum..Ama Acılmıs Artık..Hayırlı Ossun..
akrep acil yardım.patch deki main dosyasında trojan var.düzeltebilir misin pls