Şimdi Ara

Snake Rewind indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Snake Rewind indirmeye sunuldu

Yılların eskitemediği efsane yılan oyunu geliştiricisi Taneli Armanto ve Rumilus Design oyun sütdyosunun dokunuşlarıyla yeniden hayat buluyor. Snake Rewind eski ve yeni ögeleri birbirine harmanlıyor. 

Oyun tasarımı biraz daha modernleşmiş. Ancak alanı dolaşma ve meyve toplama sistemi değişmiyor. 10 seviye ve farklı görevler olan oyunda yılanı çarparsanız belli bir miktar geri alma imkanı mevcut. Zaten ismi de buna işrat ediyor. Ancak bunun için meyve toplamanız gerekiyor. Meyveler ayrıca çeşitli güçlendirmeler de almanızı sağlıyor. Seviyeler çeşitli renk ve retro tasarımlarla süslü.

Çeşitli efektlerle süslenen oyunda skorlarınız ile global tabloda yarışabiliyorsunuz. Tüm ekranı yılan ile doldurduğunuzda bir sürpriz ile karşılaşacağınız belirtiliyor. Oyun ücretsiz. 

iOS 

WP8 

• Zamanında bizi çok meşgul eden bu oyuna saygı olarak hemen indirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyelim bakalım. =)
  • Sırf meraktan indiriyorum. Eskiden çok oynardık ama bundan başka oyun yoktu :)

• snake i güzel yapan 3310 da tuşa fiziksel basarak oynamak dokunmatik ekranlarda aynı zevkin milyonda birini vermiyor
  • Dokunmatik ekranda zevk alabileceğimi hiç sanmıyorum. Bırakalım her şey tadında kalsın.
  • nokia 3310 da bir ve dokuz ile oynuyordum

dokunmatik te de aynı şekilde ekranın sağ üst ve sol alt köşesine bastığımda aynı hareketler yapılabiliyor

oyun çok zevkli yandığınızda 5 puan eksikle aynı yerden başlıyorsunuz

fakat her yandığınızda bu puan katlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.