Şimdi Ara

Snapchat galerimde olan videoyu nasıl snap olarak atabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snapchat kullanıyorum ve internette gördüğüm bir video hoşuma gidiyor fakat galeriden seçip paylaşmak istemiyorum snap olarak atmak istiyorum LMK adlı uygulamayı kullanıyordum ama telefon onayı istiyor artık orada da türkiyeyi onaylamıyor başka bir yolu var mıdır acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Snapchat Galerisinden Snap Atma

Snapchat'in eğlenceli ve ilgi çekici özelliklerini kullanmak için galerinden kaydettiğin videoları snap olarak atabilirsin. İşte galerinden snap atma adımları:

1. Snapchat Uygulamasını Aç: Snapchat uygulamasını akıllı telefonunda başlat.

2. Kamera Ekranına Git: Uygulamayı açtıktan sonra kamera ekranına geçmek için ekranın sol alt köşesindeki dairesel simgeye dokun.

3. Galeri Simgesine Tıkla: Kamera ekranının sol alt köşesinde bulunan kare simgeli galeri simgesine dokun.

4. Atmak İstediğin Videoyu Seç: Galerinden atmak istediğin videoyu bul ve seç.

5. Snap Olarak Gönder: Videoyu seçtikten sonra, sağ alt köşedeki mavi dairesel gönderme düğmesine dokun. Video, seçtiğin kişilere veya gruplara snap olarak gönderilecektir.

6. Düzenleme ve Gönderme: İstersen, göndermeden önce videoya metin, çizim veya çıkartma gibi düzenlemeler yapabilirsin. Düzenlemeleri tamamladıktan sonra, gönder düğmesine tekrar dokunarak snap'i gönder.

Snapchat galerinden snap atma özelliği, anılarını arkadaşlarınla paylaşmayı ve anılarınla eğlenceli anlar yaratmayı kolaylaştırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.