Şimdi Ara

Snapdragon 660 yonga setli Asus ZenFone 5 Max göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MWC 2018 fuarının en çok beğenilen akıllı telefon serisi olma başarısını gösteren Asus ZenFone 5 henüz tamamlanmadı. İlk etapta 3 model tanıtılsa da halen Max versiyonu gündeme gelmiş değil. Sızıntılar tanıtımın yakın olduğunu belirtiyor.

Asus ZenFone 5 Max özellikleri

Geekbench platformu üzerinde ortaya çıkan yeni Asus ZenFone 5 Max modeli artık biraz daha orta üst seviyeye hitap ediyor. Bu bakımdan önceki nesle göre fiyat konusunda artış olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca Bkz.DonanımHaber Android uygulaması yayında!

Asus ZenFone 5 Max modelinde özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga seti olduğu görülüyor. 4GB RAM ile desteklenen model Android 8.0 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Asus ZenFone 5 Max modeli görünüşe göre seride ZenFone 5Z amiral gemisinin arkasına yerleşecek. Modelde yine çift kamera kombinasyonu ve yapay zekâ desteğinin olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca çentik tasarımı da yeniliklerden biri olacaktır. Diğer taraftan en önemli kozu olan yüksek kapasiteli batarya yine kendisine yer bulacak. Bunun da 5000mAh seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

• Bu zemmıl fon her snap işlemci ile aynı kasada çıkacak.anlayamayana düşük olanı yapıştırırlar.

• Hadi çentiği kabullendik diyelim adamların ekran çerçevesinin altı boştu bunlar hem çentik ekliyor hem de alt tarafta çerçeve bırakıyor. Hayat çok garip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcisi diğer nesillere göre çağ atlamış, baya baya güçlü i bır işlemci 660 serisi, 625,630 koyup kolaya kacmamıslar .

,donanımlar ve teknojıler yapay zeka de eklendiğine vs.bu seri iyi.

• Bu özellikler ile fiyatinin da yüksek olacagini düşünüyorum ama, umarim fiyati uygun seviye de tutabilirler.

• Nokia 7 plus alacaktım snapdragon 660 işlemci ve 3800 bataryaya sahipti. Bu telefon için 5k bataryadan söz ediliyor, çentik tasarımı ve çift kamerayla gelirse iphone çakması falan anlamam çıktığı gibi alırım. Umarım bu model doğrudur biran evvel duyurulur 5z gibi yaza sarkarsa sıkıntı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Mart 2018; 16:34:2 >
  • AYPON IKS SIMULATOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonunda zenfone max serisi için beklediğim upgrade olacak galiba.çok sevindim şuan.inşallah fiyatı çok şişkin olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.