Şimdi Ara

Snapdragon 8 Gen 4'lü Galaxy S25 Ultra'nın Geekbench skoru ortaya çıktı: A18 Pro'yu geçiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayranım dökülmesin bilmem neyim öpülmesin diyorsunuz. Hem ince cihaz istiyoruz, hem batarya büyüsün diyoruz. Ultra seriler her zaman iş ve performans açısından değerlendirilmesi gerek. 5000 mh az gibi ama gayet yetiyor. 6000 olsa bu defa ağırlık atmak zorunda. E soğutma işleri nasıl olacak. Tasarım diyenler Apple 4 jenerasyon boyunca aynı değil mi. Ki bence şık bir cihaz. Radikal değişime de gerek yok ayrıca. Ben Ultra 23 kullanıcısıyım. 25 almama gerek var mı? Asla yok. Ben Amerika'da nişanlım Türkiye de. Ona 15 pro max aldım. Bende 23 var. İnanın 1 saat görüntülü konuşunca 15 pro max kasıyor. Ben buna bakarım. 25 de ram 16 ya da 24 olursa tadından yenmez. Ki yapay zeka dalaverelere takılanları da anlamıyorum. Ne iş yapıyorsunuz. Yapay zeka için online kullanmayı da öğrenin Bi zahmet...

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

Ben ikna olmadım

• Sıktı artık her sene aynı şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snapdragon 8 Gen 4'lü Galaxy S25 Ultra'nın Geekbench skoru ortaya çıktı: A18 Pro'yu geçiyor!

Geekbench 6. Eskiden çoklu çekirdekte zaten başabaş gidiyorlardı. Simdi tekrar yakalamış. Tek çekirdekte de ciddi atilim yaptı Nuvia sagolsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.