Şimdi Ara

Snapdragon 808 çipsetli LG G4 olduğu iddia edilen bir cihazın canlı görseli sızdırıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Neden illere gore zenginlik haritasi mi ciziyosun varos arkadas

Sananeli ağır bir caps atıcam banlanacağız senin gibi liseler yüzünden. Neyse milletin sadece yazdığına bakıp varoş dersen millette oturduğun ile bakıp laf sokar. Kapiş mi liseli?? Seni ilgilendirmeyen muhabbetlere girme bir daha.

Yasim profilimde aslanim atta resmi gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

quote:

quote:

G4 Beat gibi duruyor sızdırılan görselle boşluklar orantısız

G2 ve G3'te de boşluklar orantısızdı. Yeni bir şey değil.

Sızdırılan görsellere ve sayfadaki görsellere tekrar bakın.

Snapdragon 808 çipsetli LG G4 olduğu iddia edilen bir cihazın canlı görseli sızdırıldı

G3 zaten normal olarak sızmış.

Bu da G4 sızıntısı.

Snapdragon 808 çipsetli LG G4 olduğu iddia edilen bir cihazın canlı görseli sızdırıldı

Haberdeki görsel yakın çekim olduğu için alttaki boşluk büyük gibi gözüküyor, aslında senin koyduğun fotoğraf ile aynı. G3'te de alt ve üst boşluklar eşit değil.

Sanal tuş büyüklüğüne dikkat çekerim, ayrıca LG logosu yok nihai bir sürüm olmadığı belli

Nihai sürüm olması veya olmaması hakkında bir şey diyemem, sadece alt ve üst boşlukları söylemek istedim. Ayrıca ön ksıımda logo olmaması daha şık ama firmalar vazgeçemiyor.

Resimde LG logosu var. Dikkatli bakilinca altta karanlik cikmis.

• insanlara zorla iphone aldırcaklar

• G2 varken G3 ve G4 çöpten ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: arizaeren

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

quote:

quote:

quote:

G2 kullaniyorum cok memnunum ama bundan sonraki telefonum kesinlikle LG olmaz. G3 de G4 de alinacak telefonlar degil kesinlikle.

G4 daha çıkmadı, G3 yerine de S5 mi alırsın ?

Sacmalamayin lutfen. G4 daha cikmadi ama telefon belli iste arayuzu bile resmi olarak duyuruldu. G3 yerine kesinlikle One M8 alirim. Her acidan tokatlar. G4 ise asiri gereksiz bir telefon M8 herseye fazla fazla yeter ama bu fiyata bir telefon alacaksam da o kadar para vermisken deger kaybetmemesi acisindan iphone 6 alirim yoksa da M9 alirim.

S6 sızıntılarına göre bence en berbat telefon S6 idi.

En ust seviye cihazlar icinde hala oyle zaten. G2 disinda LG alinmaz ne olursa olsun. Hele G3 kesinlikle alinmaz.

Ben g3 kullaniyorum su anda nedir sorun? Cok merak ediyorum ama cevaba eninim oyun performansi:)) olm bu telefonlar cocuklar icin degil psp alin

G3'de performans, batarya ve ısınma sorunları var.G2 G3'den daha hızlı çalışıyor,bataryası çok daha iyi gidiyor,G3 gibi ısınmıyor.Kullandığınız telefonu savunmanızı anlıyorum bende G3 kullanıyorum ama cihazın sorunlarını gizlemeye çalışmam açıkça söylerim.

Ayni sekilde ben de hatalari soylerim. Hatta bu forumlarda sevmezler beni fanboylar. Bana oyun performansi dersen iste aynen derim. Ama evet bataryasi g2 den kotu. Isinma evet var ama emin ol bu donem cikan 801 li cihazlarda ayni sorun. Sikinti lg de degil. Performans olarak dersen iste g3 daha iyi emin ol. Evet menu gecisleri skintili g2 ye gore ama onun sebebi belli. 2 k ekran yapmislar. Ve buna uygun bir arayuz hazirlanmis. Arayuzun cozunurlugu cok yuksek. Bu da yoruyor. Ama performans acisindan uygulama anlaminda g2 den biraz daha iyi diyebiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen` G2 kullaniyorum cok memnunum ama bundan sonraki telefonum kesinlikle LG olmaz. G3 de G4 de alinacak telefonlar degil kesinlikle.
    G4 daha çıkmadı, G3 yerine de S5 mi alırsın ?
    Sacmalamayin lutfen. G4 daha cikmadi ama telefon belli iste arayuzu bile resmi olarak duyuruldu. G3 yerine kesinlikle One M8 alirim. Her acidan tokatlar. G4 ise asiri gereksiz bir telefon M8 herseye fazla fazla yeter ama bu fiyata bir telefon alacaksam da o kadar para vermisken deger kaybetmemesi acisindan iphone 6 alirim yoksa da M9 alirim.
    S6 sızıntılarına göre bence en berbat telefon S6 idi.
    En ust seviye cihazlar icinde hala oyle zaten. G2 disinda LG alinmaz ne olursa olsun. Hele G3 kesinlikle alinmaz.

hocam neden g3 alınmaz..? tamda şuan da g3 bakıyordum almak için..?

• Elsa kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:37:42 >
  • Şuan LG G2 kullanıyorum ve G3 geçeceğim, G3 kullanan arkadaşlarım var hepsine sordum G3 önerdiler ve severek kullandıklarını söylediler. Telefon ısınıyor deniyor anlamıyorum her telefon ısınır ısınmayan telefon mu var bu sana bağlı olan bir şey işlemci deki çalışan uygulama fazla olursa ısınır aynı şey batarya performansı içinde geçerli. G4 gelecek olursak şuan tam net belli değil ama bu şekilde gelecekse fazla satamazlar. LG alacak arkadaşlar yorumlara fazla inanmayın gidin görün yolda otobuste kullanan görürseniz sorun bakalım memnun mu değil mi? He bu arada param olsa kesin S6 alırdım. Adamlar bu sefer gerçekten yapmış benim çok hoşuma gitti

• Ben telefonda marka ayırt etmem,hangi marka olursa olsun telefonun şıklığı ve performansına bakarak fiyatı uzerinden degerlendirme yapar alırım.

Burda tutturmuşşunuz Samsung Samsung,1000 liraya G3 almak varken o iğrenç tasarımlara 3.000 TL vermek çok mu mantıklı,G4 S810'la çıkarsa tabi ki çok iyi olur ama arayuzlerini gelistirseler S808 fazla bile,sadece islemci uzerinden olaya bakmayin,Apple dusuk donanımla buyuk isler çıkarıyor,Lg de yeni arayuzunde iddaali.

Kamera konusunda en iyisi G4 olacak diyorlar,ekran da en iyisi G4 olacak diyorlar,bekleyelim gorelim,Ben G4'ten çok umutluyum.

Arka tuş olayını da çevremdeki herkes begeniyor,elestirmenize şaşırdım

• alttaki boşluk çok fazla g3 de bu kadar değil
  • G3 ün üzerine pek bişey eklenmemiş gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9,G4 sırasıyla patladı. Üzerine çok şey koymamalarına rağmen fiyatta koymayı çok iyi biliyorlar yanlız orası ayrı.

Bakalım Z4 de hayal kırıklığı mı olacak. Öyle görünüyor gibi.
  • Z4 ten neden haber yapılmıyor eyyy dh

sizin sony düşmanlığınız rusya abd arasında bile yok şerefsizim

• Takee1 e bakun adamlar 3boyutlu hoogram tel yapmislar.su an piyasaya cikacak tel herseyi siler supurur

• Bunun yerine g flex 2yi amiral gemisi yapsalar daha mantıklı

• Ekrana Flex hiç gitmiyor.Çok şekilsiz yaa.içe bükük ekranmı olur.İyiki dışa büküğünü yapmamdılar :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.