|
Bildirim
Anlamadığım nokta apple fanlari muhabbetlerinin bile olmadığı haberde neden boy gösteriyorlar.Bunu cidden merak ediyorum sizi kim üzdü muhtemelen biz üzmedik forumdakiler üzmedi android ekosistemide ezmedi sizi muhtemelen fahiş fiyatıyla sizi yine apple üzdü alın kardeşim 10 bin tl ye telefonunuzu zaten bu foruma bile uğramazsınız yanı benim 10 bin tl ye telefon alacak param olsa şuan borsa döviz sitelerinde para koşturuyordum .ha diosaniz ben eski iphone cihazlara sahibim çıkan haberlerden şikayetlerden yola çıkarsak onlarında durumu ortada fortnite ı kaldırmakta zorlanan gpulu işlemciyi gelmiş yapay zeka testinde kıyaslıyorsunuz bakın fortnite en uzun appleda yaşadı optimizasyon sorunları icinde uzun bir süreye sahipdiler.şimdi oynanilabilen en kötü cihazı kaç para .
|
Aynen dediğiniz gibi... 10bin lira verince sataşacak yer arıyorlar. Çünkü yaptıkları şeyler sınırlı. 2 instagram 1 facebook 1 forum ahan da bitti :)
|
2 tane algoritmayi donanima hazır yazdirinca AI zannedenler damlamış hemen. Yemeyin şu pazarlama yöntemini.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |