Şimdi Ara

Snapdragon 845, 1.2Gbps indirme hızı sunan X20 modemle gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarda başka diyorsun... her kelimenin anlamı insanı başka yere çıkartıyor. Binlerce okuyan var. O yüzden düşünüp yazmalı. Öyle diyeceğine şöyle desen hizmeti yüksek fiyattan verip yatırım yapmayıp geri bırakıyorlar desen ayrı konu..

1ncide gerek yok Trye bu yeter gerek yok demişsin.. // 2ncide zaten altyapı kaldırmıyor bunada şükür demişsin.. 1 ile 2nin arasında çok fark var. Ben TRye bu yeter demene karşıyım. Neden 1nci olmayalım? Hem kullanıcı mısın? yoksa elektronik mezunu bir insanmısın? Görü olarak mesela 5gye erken geçsen kendine kurmayı öğrenip başka ülkelere de kurabilirsin. yada milli 5g şebekesini daha erken yapıp dış ülkelere hem kurar hem satarsın.. vs.

Yarın bir gün bambaşka bir şeyler çıkar ise eğer 1günde o altyapıyı değiştiremessin. Bknz. dünyadan geri kalmak / 3ncü, 4ncü,.... dünya ülkesi olmak... anladın mı hacı abi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Ağustos 2017; 13:25:34 >
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen haklısın,ben ilk yorumumda gerek yok dememde ki amaç zaten o hızlara çıkamıyoruz bu yüzden gerek yok anlamında yazdım,yanlış anlaşılmış.Tabii ki her zaman en iyileri gelsin bizde de en iyileri olsun bende öyle isterim.
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Aslında yanlış anlaşılmış yerine yanlış anlattım desen daha doğru olur. Yazarken döner durur kontrol ederim. Ardından da gelip arkadan kim ne cevap vermiş bakarım. Bunların hepsi farkındalıkla ilgili. Uyanıklık/farkındalık. Osho farkındalık kitabını tavsiye ederim. Saygılar...
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Eyvallah,sağ ol.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.