Şimdi Ara

Snapdragon 845'li Xiaomi Mi Mix 2S'in AnTuTu skoru sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sorun şu bence yeni ürün önceki neslin fiyatını aşağı çekmeli ama zaten faiş fiyat uygulandığı için kendilerini baltalamak yerine ürünlerde fiyat uçuruyorlar yetmiyor ürünlere planlı eskitme uyguluyorlar mesela işlemci hızı kısma yada sağlam pillerin birden şarj olmaması gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

4 bin tl verip yavaslatilmis iphone larindan bu haberleri okuyan arkadaslar ne hissediyor acaba
    edit: ayrıca "iddia" değil, "iddaa"

Bir insan anca böyle kendini rezil edebilir

İphone konusuna dönersek bataryası eskimiş iphonelar yavaşlatılıyordu buda gelen güncellemeyle seçim bize bırakılacak. 4 bin tl ye iphone 8 alınıyor onun yavaşlamasına imkan yok, hatta en hızlısı şuanda :)

i8 in de 7-8 ay sonra yavaşlaması muhtemel. Eşimde i7 var nette gezinirken zorlanıyorum. Apple eski apple değil, android de eskisi gibi değil. Ön kamera desen çöp. Aile öz çekimi yapmak istesen kamera karşısında maymuna döndürüyor insanı. Orta sınıf android cihazların ön kamerası bile daha iyidir iphone x ön kamerasından. Apple a para verilmez bence.

Bende 6s var gayet rahat internette geziyorum takılma donma yok. Ön kamera konusunda bir fikrim yok en iyisi olmasada iyidir herhalde. Orta sınıf telefonların bazılarında çok iyi ön kamera var çünkü tek özelliği o olabiliyor. 16 mp ön kamera falan koyanlar gördük. İ8'in yavaşlaması muhtemel demişsinde bende 6s var gayet akıcı çalışıyorsa i8 nasıl yavaşlayacak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 bin tl verip yavaslatilmis iphone larindan bu haberleri okuyan arkadaslar ne hissediyor acaba

İphone konusuna dönersek bataryası eskimiş iphonelar yavaşlatılıyordu buda gelen güncellemeyle seçim bize bırakılacak. 4 bin tl ye iphone 8 alınıyor onun yavaşlamasına imkan yok, hatta en hızlısı şuanda :)

i8 in de 7-8 ay sonra yavaşlaması muhtemel. Eşimde i7 var nette gezinirken zorlanıyorum. Apple eski apple değil, android de eskisi gibi değil. Ön kamera desen çöp. Aile öz çekimi yapmak istesen kamera karşısında maymuna döndürüyor insanı. Orta sınıf android cihazların ön kamerası bile daha iyidir iphone x ön kamerasından. Apple a para verilmez bence.

Bende 6s var gayet rahat internette geziyorum takılma donma yok. Ön kamera konusunda bir fikrim yok en iyisi olmasada iyidir herhalde. Orta sınıf telefonların bazılarında çok iyi ön kamera var çünkü tek özelliği o olabiliyor. 16 mp ön kamera falan koyanlar gördük. İ8'in yavaşlaması muhtemel demişsinde bende 6s var gayet akıcı çalışıyorsa i8 nasıl yavaşlayacak :)

6s telefonum facebookda klavye acınca can cekısıyordu durduk yere ana menude donması uygulamaların gri olup acılmaması gibi zibilyon tane sorundan sonra bir daha apple mı ? ASLA. note 8 aldım sabahtan aksama kadar kullanıyorum aksam yatarken sarjım 40-45 sevıyesınde oluyor şarjını bıtıremıyorum telefonun. ıphone kullanıcısı arkadaslarıma ne zaman baksam güç tasarrufu modu parlaklık kısık kullanıyorlar cidden nasıl katlanıyorsunuz bu eziyete ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İ7 de kasma yaşadığımız için i8 de yaşatabilir dedim hocam. İlk aldığımda iyiydi Apple ama 1 yıl sonra güncelleme ile cortladı. Benim bir marka yada sistem fanlığım yok. Tecrübemi paylaştım, iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone kullanmadığı halde ''eskiden kullanıyordum şöyle böyle oldu,kamerası kötüydü vs'' gibi sallayanlarla doldu forum, ulan 5 senelik 5s var elimde ios 11 yüklü ne donma ne takılma var, 6s'im zaten hala ilk günkü hızında hatta daha bile seri, sırf marka fanboyluğundan millet nasıl bok atacağını şaşırmış. Yıllardır apple ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum ama şöyle birşeyde var samsung cihazların tasarımlarına hayranım meslea gidipte bok atmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

İphone kullanmadığı halde ''eskiden kullanıyordum şöyle böyle oldu,kamerası kötüydü vs'' gibi sallayanlarla doldu forum, ulan 5 senelik 5s var elimde ios 11 yüklü ne donma ne takılma var, 6s'im zaten hala ilk günkü hızında hatta daha bile seri, sırf marka fanboyluğundan millet nasıl bok atacağını şaşırmış. Yıllardır apple ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum ama şöyle birşeyde var samsung cihazların tasarımlarına hayranım meslea gidipte bok atmıyorum

Aynen katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.