Şimdi Ara

Snapdragon 855'li Galaxy S10'un performansı Exynos 9820'li varyantı solladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung S10 nun, Sd55 varyantı, Exynos varyantına göre daha performanslı ise,

Samsung arada ki fark a müdahale nasıl edebilir?Az da olsa, ya Qualcomm varyantına yazılımla downclok , ya da Exynos lu varyantını overclock yapıcak.

Exynos varyantına gereğinden fazla yükenip overclock yapsa, bu da cihazın, qualcomm varyantına göre batarya performansı standby süreleri başta olmak üzere, ısınma vb kararsızlıklara neden olacaktır.

Oualcomm a çok az ince ayar çekse bile downclock yapsa, ki bu da kabul edilemez. O zaman arada ki fark bu fark dışından daha fazla getirileri varsa, Samsung S10 da sadece oualcomm varyantı ile çıkması gerekir. Bunu da yapsa bu sefer kendi exynos platformuna yanlış olur.

SD55 in tam performansın dan yararlanmak isteyen biri, eğer fanboy değilse gidip farklı bir markanın Sd55 cihazıyla kıyasa girecektir.

Ayrıca DH de ki bazı haber başlıkları içeriklerini, editörlerin kendinden birşey bir yorum katıp, habermi, reklam mı, potansiyel müşterinin farklı alternatiflere yönelmesi için kafa karışıklığı amacıylamı yapılıyor anlam veremiyorum. Benchmark sonuçları doğruysa diyip, bu puan skorlarının nekadar doğru olduğu tartışılır yazıp, Sonuçların doğruluğundan şüphe ettiğin birşeyi, kesinlik kazanmasından sonra herşeyin belli olacağına kanaat getirip, haberi yapıyorsun.

Haberi yapıcaksan da, söylenti ya da gerçekliğin den şüphe ettiğin haberi kendi kendinle çelişme den yap.

Bu şey gibi, Apple fanlarına malzeme verip, Samsung fanlarına üzülmeyin Samsung bir yolunu bulacaktır. Hem bu sonuçların doğruluğu da tartışılır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 8 Aralık 2018; 10:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Samsung Türkçe'den daha çok konuşulan dillere hizmet vermiyor 1 yıllık ürüne bu kadar yüklenilmesini yanlış buluyorum Siri Türkçe olsa bile Google ve bixby kadar işe yaramıyor
    Geç kalınmış işte 1 yıllık ürünse geç kaldılar ana rakipleri yıllardır bu hizmeti veriyor. İngilizce karşılaştıracaksak Siri'nin üzerine yok. Yetersizliği bulunanlar için Apple cihazları veli nimet Siri d bu nimetlerden biri.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Google Asistan en fazla 1 veya 2 aya çıkıyor ama bixby daha diğer dillere çıkmadı Türkçe için daha çok erken Fransızca, Almanca gibi daha popüler diller için çıkmadı firma ayrıca kullanım oranlarına bakıyor çok kullanıldığı ülkelere daha çabuk hizmet götürüyor

• ben avrupadayim , milletin kerizi ben miyim neden samsung islemcili s10 alayim,,, gider Qualcomm lu one plus 7 alirim ayrica samsung da kendi islemcili telefonunu münasip bi yerine kaydiriversin

• Her sene aynı muhabbet...
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Ne sallıyorsun sen. G asistan her videoda siri'yi tokatlıyor. Ne nimeti, kullanıcı kandırmak için ucuz bir numara.

• Exynoslar snapdragonun samsung tarafindan revize edilmis hali degilmi benmi yanlis biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pcde intel
    Mobilde snapdragon 800 serisi yada apple a serisi

Baska da düzgün islemci yok bu dünyada surekli söylüyorum

Az bucuk oyun oynayan biriyseniz pisman olmak icin samsung huawei yada mediatek islemcili telefon alıp sinir hastası olabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdahale edene kadar düzgün işlemci yapsınlar millet keriz değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.