Şimdi Ara

Snapdragon 855'li Xiaomi Mi 9'un AnTuTu puanı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anasini satayim benchmarklarda rekor kırarlar sonra multitaskinge gelince arkada actigin uygulamalar ucup duruyor kendi kendine

Sahsen hic sallamiyorum bu benchmark olayini kullanimdaki hali önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Yavaş olsun , kaç tane xiaomi cihaz kullandım hepsi leş , en başarılısı Mi8 , onunda Dxomark puanı hileli , S9+ ve Mi8 i yan yana 3 hafta kullandım , aynı puanlara sahip olmasına rağmen Mi8 ,S9+ dan açık ara cok uzaktı.

Birde gündüz çekimlerinde Mi note 3 başarılıydı ama genel olarak kamera olayında Xiaomi cok başarısız bir firma.

Mİ 9 da güzel bir kamera performansı sergileyecek ama Ne Mate 20 proya Ne de S10+ ın yanina dahi yaklaşamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Yavaş olsun , kaç tane xiaomi cihaz kullandım hepsi leş , en başarılısı Mi8 , onunda Dxomark puanı hileli , S9+ ve Mi8 i yan yana 3 hafta kullandım , aynı puanlara sahip olmasına rağmen Mi8 ,S9+ dan açık ara cok uzaktı.

Birde gündüz çekimlerinde Mi note 3 başarılıydı ama genel olarak kamera olayında Xiaomi cok başarısız bir firma.

Mİ 9 da güzel bir kamera performansı sergileyecek ama Ne Mate 20 proya Ne de S10+ ın yanina dahi yaklaşamayacak.
    Performans konusunda denemedim. Özellikle mesajın üzerinde, Kamera detaylarıni belirttim ve Mate 20 Pro daki gibi yapılandırma kullandığını söyledim. Yoksa, Mate 20 Pro ayarinda fotoğraf performansı var, yok en iyi Video performans vs. Şeklinde bir ithamım olmadı. Bakın en iyi Kamera deneyimlerinden birini sunacak tarzinda bile bir görüşüm yok.

Ki zaten, Mi8 harici Xiaomi cihazlarin (Mix2s ve Mix 3 hariç), iyi bir Kamera deneyimi olmadi. Ki zaten Kamera konusunda herhangi bir atıflari da yoktu. Özellikle Mix 2s ve sonrasında Kamera konusunda yatırım geldi. Ki zaten 1 senedeki deneyim ile Mate 20 Pro, S9+ performansını Xiaomi den beklemek hayal olur...

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Apple baya stabil, tek karakter ile telefon bozan arkadaşlarım vardı.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    EVET
  • kreat kullanıcısına yanıt
    gercekten kullanmadigim tel kalmadi )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.