Şimdi Ara

Sneıjder'i Gönderip 4-4-2.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aLLge SS

4-4-2 oynayıp şampiyon olan takım kaldı mı? global dünyada üst düzey takımlar forvetsiz oynuyor biz 2 tane koyalım doldur boşalt yapalım öyle mi 96-00 ruhu mu diyorsun?

maçlar artık kalabalık ortasaha ile kazanılıyor çift yönlü oyuncular ile bitiriciliği orta düzey bir golcü ve onu besleyen rmf lmf amf olunca işler iyiye gidiyor.

şuan takım potansiyelimiz yüksek. amf tek elimizde o da wesley biliyorsunuz çok duymuşsunuzdur erman abinizde kıriyatif oyuncu ha işte bu o adam. başka bir deyişle yaratıcı oyuncu maçın seyrini değiştiren oyuncu bu adam işte.

ayrıca kanatlarda bruma, poldi, sinan, yasin yeri gelir sabri bile oynar sıkıntı yaşamayız avrupada olmadığımız bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız.

potansiyel var sadece performans yok.

not: abdulrrahim albayrak florya ya insin.

Kardeş 4-4-2 gs nin ruhuna işlemiş bir sistemdir..ayrıca hiç bir zaman da göründüğü gibi değildir. Hücum defanstan başlar..bekler ileri geri gider hatta genelde bir tanesi orta sahayı besler..bir tane net kesicin vardır,geri kalan orta sahadaki 3 adamında teknik,pres yapmayı bilen adamlar olmalıdır. Öndeki forvetin orta sahaya gelip destek olur,aradada bir tane joker veya cf tarzı adam olur..Hakan şükür lü zamanlarda hagi sol arif sağ arka gibiydi..genelde ortayı kalabalıklaştırır..Çiçek gibi sistemdir,stoperin süpürücü olmak dahiliyle çekersin orta çizgiye boğarsın rakibini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan1990 -- 16 Ağustos 2016; 22:23:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu arada kimse yanlış anlamasın,sneijder i çok severim gerçekten klas ama son 2 yıldır o kadar formsuz ki bjk maçında yaptığı basit hataları görünce inanamıyor insan...O değilde lincolnde,sneijder profesyonelliği olacaktı varya:) bence yavaş yavaş miladı doluyor gibi..öyle chelsea da falan da oynamaz,İtalya dışında zor bu yaştan sonra..inşallah toparlar.

• 4-4-2 oynamak söylemesi kadar kolay bir sistem değil. Yani oynarsın ama nasıl oynarsın. Orta ikili kim olacak? Kenarlarda kimler oynayacak? Sahaya o şekilde çıkarsın ancak saha içi ne oynarsın şu anki kadroda. Bunlar önemli şeyleri. Bir süre sonra 4-4-2 değil 4-2-4 oynandığı görülür çünkü şu anki kadro buna müsait değil
  • muslera hariç tüm takımı değiştirdin tebrikler

pes2010'da güzel formation 4-4-2 morinho taktiği ile kayan yapıya montelersen sırtın yere gelmez
  • Şino bu sene kendisini affettirmesi lazim, son dönemler çok kayip. Bu senede ayni terane devam ederse kendisine teşekkür edilmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Arkadaşı ben bazı yorumlarına dayanamayıp blokladım, ama Sneijder geçen seneden beri çok kötü, şu anki hallerine bakarsak Sosa daha iyi. Sneijder çok kötü, ama hala hiç toz kondurmayanlar var. Burada tek oyuncu özelinde yazıyorum, yok Selçuk iyi, yok Yasin mükemmel falan dediğim yok, ama Sneijder konusunda çoğu kişi gerçeği görse de görmezden geliyor.

sneijdere kimse laf etmiyor diye konu açtım taşladılar insanlar kabul etmiyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Arkadaşı ben bazı yorumlarına dayanamayıp blokladım, ama Sneijder geçen seneden beri çok kötü, şu anki hallerine bakarsak Sosa daha iyi. Sneijder çok kötü, ama hala hiç toz kondurmayanlar var. Burada tek oyuncu özelinde yazıyorum, yok Selçuk iyi, yok Yasin mükemmel falan dediğim yok, ama Sneijder konusunda çoğu kişi gerçeği görse de görmezden geliyor.

sneijdere kimse laf etmiyor diye konu açtım taşladılar insanlar kabul etmiyor işte.

asosyal yaratık'ın yan hesabı mısınız konuyu siz açmadınız ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sambacı Golcü

quote:

quote:

cümlemi yanlış anlamışsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sambacı Golcü

quote:

quote:

cümlemi yanlış anlamışsınız.

Pardon hocam.

• gs bilerek sezonumu kaybetcek anlamadım bu neyin taktiği
  • quote:

quote:

Bende rvp yi anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Galatasaray orta sahasinin 3 yildir sorunu su:

Sneijder ve Selcuk oyunu benzer sekilde oynayan oyuncular. Yeteneklerini karsilastirmiyorum. Oyun icindeki rolleri neredeyse tamamen ayni.

Ikisi de tek pas oynuyor, topa basmiyor, ayaginda tutmuyor, dribling yapmiyor, dikine gitmiyor.
    Ikisi de oyun kuruyor, uzun paslarla oyunu aciyor, ara pasi deniyor.
    Ikisinin de ceza sahasi cevresinden sutu var, duran top özelligi var.

Birkac macta bu iki oyuncuyu bu gözle bir izleyin. Göreceksiniz ki top bizdeyken bu iki oyuncudan bir tanesinin pozisyonu hep yanlis.

Mac icinde defalarca ayni anda defanstan top almaya geliyorlar. Defalarca birbirlerinin 1-2 metre yakinda kaliyorlar ve top dar alana sikisiyor. Hareketli kimse olmadigi icin defalarca birbirleri ile yan pas yapmak zorunda kaliyorlar.

Hangi teknik direktör bu sorunu görecek cidden merak ediyorum. Bu iki oyuncunun birlikte oynayabildigi tek dönem Sneijder'in ilk geldigi ve sol acikta oynadigi dönemdi. Onda da Sneijder'e yazik oluyor.

Bu iki oyuncudan birinin topa basan, top saklayan, top süren, verkaclara giren bir orta saha olmasi lazim. FB'deki Emre Belözoglu gibi olmasi lazim. Zamaninda TS'de oynayan Colman gibi olmasi lazim. Veya simdi BJK'deki Atiba gibi olmasi lazim. Bursa'daki Batalla olmasi lazim. Alper Potuk olur, Salih Ucan olur. Diger takimlarda örnek o kadar cok ki sadece bizde bu tarz bir oyuncu yok. Gecen sene Emre Colak oynadigi zaman veya 4 sene önce Engin Baytar varken cok daha iyi oynuyorduk.

Melonun sahsi gayreti biraz dengeliyordu bu durumu. Tolga Cigerci ise en olmaycak adam. Zaten bu kadar hareketsiz bir orta sahaya yapilacak en kötü transfer.

Iddia ediyorum Selcuk-Sneijder-Tolga orta sahasi 3 mac bile dayanamaz. Donk-Chedjou-Hamit-Dzemaili'den hicbiri de bu soruna cözüm olmaz. Bu adamlar toplanip mükemmel ortada sican oynarlar. Ama futbol bu sekilde oynanmaz....

Merhaba,

Sonuna kadar haklısınız.

Saygılar.

• 4-4-2 bu takımın kutsalıdır
  • 4-4-2 bu takımın kutsalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.