Şimdi Ara

#SneijderDursunSenDurma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Sneijder defolsun gitsin.

2 senedir yattığı yerden 5m Euro götürüyor.

FB'de RVP, GS'de Sneijder kan emici sülük gibi yapıştılar.

İkisi de satılsın Çin'e falan.

Sizin RVP bizde olsaydı veya bizim Sneijder sizde olsaydı görürdün nasıl topçulara sahibiz.

Sizin hatanız 10 numaranız yok, bizim hatamız santra**** yok.
  • Sneijder'in değerini bilmiyoruz. Bu adam şu gün şu saatte takıma transfer olmuş olsa taraftar çıldırır. Şimdi ise biz onu göndermeye çalışıyoruz. Hoş basın geldiği günden bu yana her transfer döneminde Sneijder'İ gönderiyordu....

İki senedir sağında solunda çöpler vardı. Bu sezon takımda nispi bir düzelme var. Asıl kalması gereken bu yıl.
    Koşmasına falan gerek yok. Geri kalan 9 kişi Sneijder yerine de koşacak. Sneijder'i at gibi bir ileri bir geri koşturursan Sneijder Sneijder olmaz ki? Bu adamın oyun zekasına, paslarına ve şutlarına sahip herhangi bir oyuncu Türkiye de yok. DÜnyada da zaten sayılı...

Maaş falan yüksek demesin kimse kabini kırarım. Belhanda, GOmis maaşları çok mu düşük? İkisi de neredeyse Sneijder kadar alıyorlar??? Maaşı yüksek diye adam gönderiyorsun ama çelişkiye bak??? Gomis , Belhanda maaşları zaten 1 milyon euro!!!!
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorlar hocam. Futbolu atletizmle karıştıran var. Ona rağmen koşuda 1. olduğu maçlar vardı bu adamın bu sezon.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hakemleri bile üstüne koyup derbi aldırabiliyor ama bunu her maç yapabilecek bir oyuncu yok şuan yeryüzünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hakemleri bile üstüne koyup derbi aldırabiliyor ama bunu her maç yapabilecek bir oyuncu yok şuan yeryüzünde.

4 sene önceki maçtaki Sneijder ile 2 sezondur hiçbir şey oynamayan Sneijder aynı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Yukarada da attım kaç tane video izlediniz mi boş sallamak kolay. Kaç tane Galatasaray maçı izlediniz bilmiyorum bu sezon ama ben hem ligde hem kupada bütün maçları izledim bu adam Türkiye'deki en iyi ortasaha hala.
  • Güzel başlık. Net katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.