Burada gelip translate yamalarını eleştren paralı yama yapanların elemanları haydi hodri meydan gelin daha iyisini yapın da sizi görelim burda gelip boş yapmayın. adam anlayasanız diye elinden geleni yapmış translet mranslet oyunu anlamamaktan iyidir. |
Sniper Elite 5 (1.2.33.0) Türkçe Yama (v2) ~%97 [Translate] (2. sayfa)
-
-
Oyunu Gamepass üzerinden oynarsam bu yamayı kurabilir miyim
-
evet
-
Hocam oyun dosyalarına nasıl ulaşıyoruz gamepass de bir kaç oyun indiricem yama kuramam diye indirmedim
-
Xbox Insider Hub uygulamasını Microsoft mağazasından yükleyip bir kaç ayar yapacaksın. Sonra oyun indirirken sana nereye kurmak istediğini sorar. Bir klasör belirlersin ve dosyalar görünür halde oyunlar yüklenir. Takılırsan aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=h05FgixmzwI
-
Türkçe yama ile co op oynayabiliyor muyuz?
-
sa
-
Hocam eline sağlık. İlk bölümü gamepass'te bitirdim. gayet güzel bir yama olmuş. Türkçe karakter problemi falan yok. Seri sevdiğim bir seri zaten. Eyvallah.
-
iyi günler season pass satın aldım türkçe yama gitti nasıl tekrar aktif edebilirim?
-
Merhaba çeviriye devam ediyor musunuz acaba?
-
Hayır.
-
Oyunu az önce yükledim Türkçe yamayı kurdum ama oyun Türkçe olmadı. Acaba güncel sürümle uyumlu olmayabilir mi?
-
alyazı gamepass ile çalışıyor, menüde bazı eksiklikler var. kontrol edilirse güzel olur. teşekkürler.
-
Sorunu buldum ben onu başka yere çıkartıp klasörü taşıyordum ama kurulum dosyasını direkt olarak oyunun kurulu olduğu yer yapınca yama kurulumu orjinal dosyaları ydk diye bir yere taşıyıp kendi dosyalarını oraya alıyor bu şekilde çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmestan -- 26 Aralık 2022; 22:23:40 > -
Oyuna gelen güncelleme ile birlikte artık yama çalışmıyor bilginiz olsun.
-
Evet bugün bende de çalışmadı. Tekrar kurdum ama yine olmadı.
-
eyw çok iyi
-
Yama Güncel sürümle uyumlumu şuan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X