Şimdi Ara

Sniper elite v2 kapanma sorunu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
18.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu sorunsuz yükledim oyuna girdiğimde rebellion geldikten sonra sniper elite simgesi gelince kapanıyor masa üstüne atıyor.Uyumluluk ayarından win 95 e ayarlayınca oyuna giriyor fakat 10 saniye sonra kitleniyor oyun içi sesleri geliyor ateş ediyor ama görüntü takıldığı yerde kalıyor.Ekran kartımı güncelledim dx leri güncelledim ama nafile.Sistemde bf3 crysis gibi benzeri oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.Lütfen yardımcı olun fıttırmak üzereyim...

• Yokmu yardım edecek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apexnorad

Yokmu yardım edecek ...
    Sorun çözüldü..
  • Merhaba.. Bende de aynı sorun war nasıl çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kormako12

Sorun çözüldü..

sorunu nasıl çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: kormako12

Sorun çözüldü..

sorunu nasıl çözdün?

Alıntıları Göster
    sorunu nasıl çözdünüz söyleyin bizde yapalım allah rızası için valla 2 gündür bunla uğraşıyom çözümü söleyene çok dua ederim arkadaşlar :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karismatik24

sorunu nasıl çözdünüz söyleyin bizde yapalım allah rızası için valla 2 gündür bunla uğraşıyom çözümü söleyene çok dua ederim arkadaşlar :D :D :D

Alıntıları Göster
    insanlardan yardim istiyorsun sorunu çözdüm diyorsun paylasmiyorsun.. bu sorunu çözen varsa paylasirsa sevinirim tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: klkf

insanlardan yardim istiyorsun sorunu çözdüm diyorsun paylasmiyorsun.. bu sorunu çözen varsa paylasirsa sevinirim tesekkürler

Alıntıları Göster
    tahminim özelliklerden uyumluluk modunu xp service pack 2 ye alinca oluyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

tahminim özelliklerden uyumluluk modunu xp service pack 2 ye alinca oluyodu

Alıntıları Göster
    Nvidia control center e girdim oradan sniper elite için ayrı bir profil oluşturup "KALİTE" olarak işaretlenmiş alanları "PERFORMANS"a çevirdim sonra oyunun kullanacağı işlemci ayarını "Yüksek Performanslı NVİDİA işlemcisi"ne ayarladım.Uygula dedikten sonra oyunu non steam den steam e ekleyip oynamaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apexnorad

Nvidia control center e girdim oradan sniper elite için ayrı bir profil oluşturup "KALİTE" olarak işaretlenmiş alanları "PERFORMANS"a çevirdim sonra oyunun kullanacağı işlemci ayarını "Yüksek Performanslı NVİDİA işlemcisi"ne ayarladım.Uygula dedikten sonra oyunu non steam den steam e ekleyip oynamaya başladım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirine gerek yok boşuna kendinizi yormuşsunuz ben kendi kendime buldum ve bayagı kolay bişeymiş oyunun simgesine gelip sağ tık yapıyorsunuz ordan grafik işlemciyi çalıştıra geliyosunuz ordanda yüksek işlemcili nvidia ekran kartına tıklıyosunuz sorunsuz bir şekilde açılıyor oyun hadi herkese iyi eğlenceler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karismatik24

arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirine gerek yok boşuna kendinizi yormuşsunuz ben kendi kendime buldum ve bayagı kolay bişeymiş oyunun simgesine gelip sağ tık yapıyorsunuz ordan grafik işlemciyi çalıştıra geliyosunuz ordanda yüksek işlemcili nvidia ekran kartına tıklıyosunuz sorunsuz bir şekilde açılıyor oyun hadi herkese iyi eğlenceler :)

Alıntıları Göster
    sen ordan nasil grafik işlemciyi çaliştira geliyosun ben onu anlamiyorum öle bişe yokki orda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsd3

sen ordan nasil grafik işlemciyi çaliştira geliyosun ben onu anlamiyorum öle bişe yokki orda :S

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilen varsa lütfen sölesin düzgün bir şekilde anlatin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsd3

arkadaşlar bilen varsa lütfen sölesin düzgün bir şekilde anlatin :(

Alıntıları Göster
    çözümü biliyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayırın grafik işlemci olarak çalışması lzm. ltfn yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytahan

çözümü biliyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayırın grafik işlemci olarak çalışması lzm. ltfn yardımcı olun.

Alıntıları Göster
    http://www.oyuncehennemi.com/sniper-elite-v2-multiplayer-oynamak-co-op-full-dedicated-server-kurma-t983606.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf Servisi

http://www.oyuncehennemi.com/sniper-elite-v2-multiplayer-oynamak-co-op-full-dedicated-server-kurma-t983606.html

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende var.

Oyun açılıyor ana menüde atıyor.

Varmıdır çözümü?

Ati Radeon HD 2900 PRO ekran kartım var. Çok mu eskidi bu kart ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Aynı sorun bende var.

Oyun açılıyor ana menüde atıyor.

Varmıdır çözümü?

Ati Radeon HD 2900 PRO ekran kartım var. Çok mu eskidi bu kart ya?

Alıntıları Göster
    Yokmu fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Yokmu fikri olan?

Alıntıları Göster
    bende sorun yasıyorum arkadaslar acil yardımcı olabilecek yokmudur yahu. iki gundur ugrasıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembar

bende sorun yasıyorum arkadaslar acil yardımcı olabilecek yokmudur yahu. iki gundur ugrasıyorum..

Alıntıları Göster
    Aynı sorun, çözüm bulunamadı bir türlü gitti.
  • oyunun simgesine sağ tıklayıp uyumluluk sorunlarını giderme ye tıklayın oradan düzeliyor.
  • oyun simgesine sağ tıkla-özellikler bölümünden uyumluluk ayarlarına gel oradan servis pack 2 yi tıkla tamam de sorun ortadan kalkacaktırç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.