Arkadaşlar oyunu sorunsuz yükledim oyuna girdiğimde rebellion geldikten sonra sniper elite simgesi gelince kapanıyor masa üstüne atıyor.Uyumluluk ayarından win 95 e ayarlayınca oyuna giriyor fakat 10 saniye sonra kitleniyor oyun içi sesleri geliyor ateş ediyor ama görüntü takıldığı yerde kalıyor.Ekran kartımı güncelledim dx leri güncelledim ama nafile.Sistemde bf3 crysis gibi benzeri oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.Lütfen yardımcı olun fıttırmak üzereyim...
Yokmu yardım edecek ...
quote:
Orijinalden alıntı: apexnorad
Yokmu yardım edecek ...
Sorun çözüldü..
Merhaba.. Bende de aynı sorun war nasıl çözdün?
quote:
Orijinalden alıntı: kormako12
Sorun çözüldü..
sorunu nasıl çözdün?
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Nesta
quote:
Orijinalden alıntı: kormako12
Sorun çözüldü..
sorunu nasıl çözdün?
Alıntıları Göster
sorunu nasıl çözdünüz söyleyin bizde yapalım allah rızası için valla 2 gündür bunla uğraşıyom çözümü söleyene çok dua ederim arkadaşlar :D :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: karismatik24
sorunu nasıl çözdünüz söyleyin bizde yapalım allah rızası için valla 2 gündür bunla uğraşıyom çözümü söleyene çok dua ederim arkadaşlar :D :D :D
Alıntıları Göster
insanlardan yardim istiyorsun sorunu çözdüm diyorsun paylasmiyorsun.. bu sorunu çözen varsa paylasirsa sevinirim tesekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: klkf
insanlardan yardim istiyorsun sorunu çözdüm diyorsun paylasmiyorsun.. bu sorunu çözen varsa paylasirsa sevinirim tesekkürler
Alıntıları Göster
tahminim özelliklerden uyumluluk modunu xp service pack 2 ye alinca oluyodu
quote:
Orijinalden alıntı: Xender_Cage
tahminim özelliklerden uyumluluk modunu xp service pack 2 ye alinca oluyodu
Alıntıları Göster
Nvidia control center e girdim oradan sniper elite için ayrı bir profil oluşturup "KALİTE" olarak işaretlenmiş alanları "PERFORMANS"a çevirdim sonra oyunun kullanacağı işlemci ayarını "Yüksek Performanslı NVİDİA işlemcisi"ne ayarladım.Uygula dedikten sonra oyunu non steam den steam e ekleyip oynamaya başladım.
quote:
Orijinalden alıntı: apexnorad
Nvidia control center e girdim oradan sniper elite için ayrı bir profil oluşturup "KALİTE" olarak işaretlenmiş alanları "PERFORMANS"a çevirdim sonra oyunun kullanacağı işlemci ayarını "Yüksek Performanslı NVİDİA işlemcisi"ne ayarladım.Uygula dedikten sonra oyunu non steam den steam e ekleyip oynamaya başladım.
Alıntıları Göster
arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirine gerek yok boşuna kendinizi yormuşsunuz ben kendi kendime buldum ve bayagı kolay bişeymiş oyunun simgesine gelip sağ tık yapıyorsunuz ordan grafik işlemciyi çalıştıra geliyosunuz ordanda yüksek işlemcili nvidia ekran kartına tıklıyosunuz sorunsuz bir şekilde açılıyor oyun hadi herkese iyi eğlenceler :)
quote:
Orijinalden alıntı: karismatik24
arkadaşlar kusura bakmayın ama hiçbirine gerek yok boşuna kendinizi yormuşsunuz ben kendi kendime buldum ve bayagı kolay bişeymiş oyunun simgesine gelip sağ tık yapıyorsunuz ordan grafik işlemciyi çalıştıra geliyosunuz ordanda yüksek işlemcili nvidia ekran kartına tıklıyosunuz sorunsuz bir şekilde açılıyor oyun hadi herkese iyi eğlenceler :)
Alıntıları Göster
sen ordan nasil grafik işlemciyi çaliştira geliyosun ben onu anlamiyorum öle bişe yokki orda :S
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsd3
sen ordan nasil grafik işlemciyi çaliştira geliyosun ben onu anlamiyorum öle bişe yokki orda :S
Alıntıları Göster
arkadaşlar bilen varsa lütfen sölesin düzgün bir şekilde anlatin :(
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsd3
arkadaşlar bilen varsa lütfen sölesin düzgün bir şekilde anlatin :(
Alıntıları Göster
çözümü biliyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayırın grafik işlemci olarak çalışması lzm. ltfn yardımcı olun.
quote:
Orijinalden alıntı: bytahan
çözümü biliyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisayırın grafik işlemci olarak çalışması lzm. ltfn yardımcı olun.