Şimdi Ara

Sniper Ghost Warrior 3 - %100 Türkçe Yama Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

@WinterSoldier10
    Sayın şahsiyet! Geldim konuya tebrik edici bir yorum yazdım. Sen hala beni etiketleyerek konuya çağırıyorsun. Bir daha beni etiketleme! Senin gibi okey yancılarını iyi bilirim ben!

Bakın sizi söylüyorum. Bir daha benim açtığım konulara ilişme. Elleme. Türkçe Yamalar bölümünde yada başka bir yerde açtığım konulara bakma. Uğrama. Git sen Translate yama yap. Tamam mı ?

Sen şimdi gelip bu konuya bir mesaj bıraktın. Ben de sana bir soru sordum ve görmen için de seni etiketledim. Destek yerine köstek mesajlar atıyorsunuz. Batman Arkham Knight çevirisini forumdan sildirmek zorunda kaldım zaten sizin yüzünüzden. Sen mesaj atma bir daha benim konularıma.

Eğer biraz karakterin varsa şu yazdıklarımdan sonra benim konularıma uğramazsın. Translate Taner.

Senin adına açılan bir sürü şikayet konuları mevcut. Buradaki Türkçe Yama bekleyen arkadaşlar ve çevirmenler yada programcılarda görsün sizin gerçek yüzünüzü. Yani senin dosyan epey kabarık.

Taner Saydam ve Far Cry 4 Gerçekleri - Technogame

Bu Taner Saydam denen adam Allah aşkına Türkçe yama yapmasın - TeknoSeyir Fena yorumlar var. (Google translate terk 😀 Bi ara DH’de paylaşıyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum. - Bu arkadaş gelip dh’de ağlamamış mıydı ? çeviriyi bırakıyorum bilmemne bilmemne siteyi de kapatacam diye bu o arkadaş mıydı ? farcry faciasından sonra baya tepki çekmişti,sitesine girdimde yorumlarda millete yazmış ”…. da çevirmiş ama translate’den” komedi vesselam.)

Bir daha mesaj atma.

• @WinterSoldier10
    Aynı mesajlar, aynı linkler. Ağzınıza sakız ettiğiniz iki lafı ısınıp ısınıp tekrar piyasaya koymalar. Bulunduğunuz yerden zerre ilerleyememiş Order of the Adolescent'in sağlam bir üyesi daha. Tebrikler kardeş. Linki 3-5 kere daha paylaş yalnız, hatta imzana koy. Böyle insanların seni pek umursayacağını sanmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerSaydam

@WinterSoldier10
    Aynı mesajlar, aynı linkler. Ağzınıza sakız ettiğiniz iki lafı ısınıp ısınıp tekrar piyasaya koymalar. Bulunduğunuz yerden zerre ilerleyememiş Order of the Adolescent'in sağlam bir üyesi daha. Tebrikler kardeş. Linki 3-5 kere daha paylaş yalnız, hatta imzana koy. Böyle insanların seni pek umursayacağını sanmam :)

Yorum yok. Konuyu daha fazla kirletme. Vaktimi seninle harcayamam translate çi. Translate çevirilerinde sana başarılar.

• Elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler güzel paylaşım ....
  • Bu ne hız 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık
  • ben ındıremıyorum chrome tehlikeli olabileceği için engelledi diyor nasıl indiricem ben bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.