Şimdi Ara

Snitz Güncelleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim snitz forumum var. Yeni versiyona geçmek istiyorum, çok güzel değişiklikler var... Ama eski bilgileri muhafaza etmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Yeni sayfalara eski db'yi koydum ama hata oluştu, bana yardım edin lütfen... Bu forum da son versiyon, kurucuları bana yardımcı olur mu acaba?

• dostum düşüncen doğru zaten mantıkLı oLarak yeni bir şeye geçtiğinde eski biLgiLErin korunması Lazım .. Ancak yeni snitz forumu yükLEyip datebaseyi aLmakLa oLmaz .. Bu tarz tanınmış we büyük forumLArın günceLLemeLeri wardır .. Sen eski sürümü kurmuşsun bir kere .. we bugün eğer yenisi çıktıysa sen yenisini downLoad etmeyeceksin yenisinin yükseLtme sürümünü downLoad edip kuracaksın .. KuLLandığın snitz wersiyonu we geçmek istediğin wersiyonu yazarsan sana yapman gerekeni daha ayrıntıLı yazarım ..

SewgiLerimLe !! ..
  • eğer asp den anlıyorsan kendin gerekli birkaç değişikliği yaparak ona uygun hale getirebiirsin.
    Zaten bu forum sql server kullanıyor mesala onun için ayrı db oluşturulmuş falan filan dolayısıyla gerekli dğeişiklikleri db üzerinde eğer bilgin varsa sende yapabilirisin aksi takdirde heykaptanın dediği gibi updateler,patcheler felan vardır bununla ilgili...
  • hehe heykaptan ,

Yanlış birşey söylemişsin Snitz in yeni versionların da Database den direk upgrade yapabiliyoruz bunun içinde direk 0 Snitz 3.4.3 ü çekip buglarını düzeltip , FTP ne upload et ama config.asp den Eski dB ni göster .. Ve klasörün içinden whereami.asp sayfasınıda silmeyi unutma.

Snitz hakkında ki tüm sorularınız için bana ulaşabilirsiniz..
  • oki Magicdeath ..

SaoL ama peki o zaman snitz deki sürüm yükseLtmek için indiriLen dosyaLar ne işe yarıyor biraz biLgi werebiLirmisin ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Tabii , Onlar Sadece bir önceki sürümden değiştirilen dosyalar bunlar genelde Bug/Fixed olanlardır.. Onlar ile bir önceki sürüm olan forumu upgrade edemezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.