Şimdi Ara

SNK hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu coinin geleceği nasıldır ? İlk çıktığı zaman aldım ancak pek bilinirliği yok 2 aydır ağır zarardayım . ytd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merak edip baktım, yatırım yapılabilir bence. Ama maksimum 500 TL yatırırım. Ben uzun dönem aldığım bu tarz koinlere çok para yatırmıyorum. Özellikle ayı sezonunda ne olmuş diye de iki üç ayda bir bakıyorum. Karar senin, her şey olabilir.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Delist olur mu hocam peki o çok sıkıntıya sokar beni . Ayı sezonunda beni bitirir bu coin yoksa

• Hiçbir şey diyemem. Belki dediğin olur belki de Binance'de listelenir. Zaten bu tip coin alıyorsan bunu göze almalısın. Ben diğer mesajımda da yazdım, benim kaybetmeyi göze aldığım para 500 TL. (Ha çok param olur 1 milyon da basarım orası ayrı ama kaybetmeyi göze aldığım kadar)

Hani şimdi sana diyeceğim ki, kimseyi dinleme içinden ne geliyorsa yap. Ben dinledim çok pişman oldum. Mesela daha fazla Doge, Ada almadığıma yada BTT ,Tron almaktan vazgeçtiğime. Ama ben kaybetmeyi göze aldığım parayla giriyorum. Yıllarca da beklerim. Galiba sen öyle yapmadın. Bu birinci hatan. İkinci hatan ise sepet yapmamışsın. BTC bile alsan bence yanına LTC gibi sağlam coin de koyman lazım. İnşallah umduğun gibi olur, yerinde olsam bir daha böyle riskli işe asla girmem.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Zaten bir daha böyle bir hataya düşmem çok sağlam bir tecrübe oldu bana . Herşey için teşekkürler hocam . Hakkımızda hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ratchet & Clank (2029) | ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.