Şimdi Ara

Snoop Dogg Nasus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen hayran kaldım önce videoya bakın altında da skin downloadunu koydum;

DOWNLOAD
    http://leaguecraft.com/skins/40713-p-i-m-p-snoop-dogg-nasus-by-ipawnproznetwork.xhtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 17 Mayıs 2014; 22:52:29 >

• Oha çok başarılı.
    Video yu izlerken kafam güzel oldu. Her yerde kenevir. Slow da kenevir ultide kenevir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 17 Mayıs 2014; 22:33:44 >
  • Güzeldi. . İyi yapmışlar devamı pls
  • Çok iyi ya bayılıyorum bu adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena
  • haha süper.
  • swaglord darien approved 420 stack
  • Darien :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Mariuana olmasin o :)
  • öyle bir köpek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Mariuana olmasin o :)

Kenevirden yapılmıyo mu qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Oha çok başarılı.
    Video yu izlerken kafam güzel oldu. Her yerde kenevir. Slow da kenevir ultide kenevir.

marijuana*

#YOLO #SWAG #420 #WEED
  • Yükledim nasus or feed artık :D
  • Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    Kenevir de o ise yariyor ama bu islerin bir numarasi Mariuana :) Birinci sinif malzeme :)
  • çok iyi olmuş
  • @gurcellonline, @Best twisted fate

Yahu 20 yıldan fazla süredir İstanbul Esenler de oturuyorum. İnanki bir çoğunuzun bilmediği adlarını ve şifreli söylenişlerini biliyorum. Edebi ifadesni kullanayım dedim. Türk Dil Kurumuna Göre Adı Hint Keneviri. Bende kenevir deyip geçiştireyim dedim.
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=Hint%20keneviri&guid=TDK.GTS.535d47daaf5fd7.40358419

Bu arada gürsel başkan beni seni evli çoluğu cocugu olan biri olarak biliyordum. Sen bu malzemeleri felan nerden biliyorsun :) Bekar olduğun zamanlardan kalma bir bilgi midir? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 17 Mayıs 2014; 23:29:16 >

• quote:

Kenevir de o ise yariyor ama bu islerin bir numarasi Mariuana :) Birinci sinif malzeme :)

Mariuana da hint keneviri değil mi ya
  • İnstabuy
  • Güzelmiş gerçekten, ha bu arada hazır aklıma gelmişken de sorayım bu tarz custom skinleri kullanmanın herhangi bir yaptırımı, cezası var mı?
  • quote:

kanka neler oluyor. bu işe girdin de haberimiz mi yok

skin op
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.