Şimdi Ara

snopy direksiyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende snopy marka direksiyon seti var ama direksiyonda bir sorun başladı direksiyonu tam ortaya getirince kendi kendine araba sağa gitmeye başlıyor driverini de yükledim sorun devam ediyor direksiyonu en sola getirince araba düz gidiyor sorun ne olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşlar bende snopy marka direksiyon seti var ama direksiyonda bir sorun başladı direksiyonu tam ortaya getirince kendi kendine araba sağa gitmeye başlıyor driverini de yükledim sorun devam ediyor direksiyonu en sola getirince araba düz gidiyor sorun ne olabilir

denetım masası >> oyun kumandaları >> vibr...

orada ayarları var buyuk ıhtımalle oradakı hızalamayı kontrol et bence

• quote:

Orjinalden alıntı: tuninger_haa

quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşlar bende snopy marka direksiyon seti var ama direksiyonda bir sorun başladı direksiyonu tam ortaya getirince kendi kendine araba sağa gitmeye başlıyor driverini de yükledim sorun devam ediyor direksiyonu en sola getirince araba düz gidiyor sorun ne olabilir

denetım masası >> oyun kumandaları >> vibr...

orada ayarları var buyuk ıhtımalle oradakı hızalamayı kontrol et bence

oradaki ayarları en az 10 kere yapmışımdır yine bişey değişmedi direksiyonda mı bi bozukluk var acaba

• dostum bendede snoppy var sağa çekiyor ama sen hangi oyunu oynuyorsun biz test drive oynuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

dostum bendede snoppy var sağa çekiyor ama sen hangi oyunu oynuyorsun biz test drive oynuyoruz

ben carbon oynuyordum ama bir sabah bi açtım araba kendi kendine dönüyo

• bende çok çektim o snopy den aynı sorunları yaşadım içini açtım kurcaladım yaptm sonrada pedal mefta oldu onuda arkadaşla demir profillerden kendimiz pedal yaptık tam müzelik oldu yani kurcala hertarafını baktın olmadı komple sök kendin bi sistem tasarla ona yerleştir parçaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: övrenci

bende çok çektim o snopy den aynı sorunları yaşadım içini açtım kurcaladım yaptm sonrada pedal mefta oldu onuda arkadaşla demir profillerden kendimiz pedal yaptık tam müzelik oldu yani kurcala hertarafını baktın olmadı komple sök kendin bi sistem tasarla ona yerleştir parçaları

direksiyonu parçaladım denedim olmadı sonra biraz daha parçaladım daha da toplayamadım

• snopy belalı diyosunuz? ya ben kararsız kaldım momo lar ne kadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

snopy belalı diyosunuz? ya ben kararsız kaldım momo lar ne kadardır?

momo sıfır 200 ytl civarı ikinci el ise 100 ytl civarı geçende bu forumda 80 ytl ye satıldı momo
  • Arkadaşlar s.a bende snopy v5h var kırmızı ışık yanıyor ama bilgisayar okumuyor galiba ne yapmam gerek acill yardımm edin arkadaşlarr
  • Hocam benim de snopy v5H takıyorum ses geliyor ışığıda yanıyor ama driverlarda falan gözükmüyor.önceden rahat kullanıyordum ets de falan bayadır uğraşıyorum bu sorun için cevap verebilcek var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.