Şimdi Ara

Snopy SG-401 USB Joypad Win 10 sorun yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Snopy SG-401 USB Joypad Win 10'da driver sorunu yapar mı?

• Biraz geç olmuş ama yinede yazayım.Windows 10'da titreşim hariç herhangi bir sorun yok fakat gamepad test menüsünden titreşim bölümününe girince test menüsü kendi kendine kapanıyor ve titreşim çalışmıyor.Fakat bu sorunu internetten biraz araştırarak çözdüm.Titreşimi çalıştırmak için "Speedlink Strike sl-6535-sbk-01" gamepadinin driverını indir ve kur.Artık titreşim de çalışacaktır ve hiçbir sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseudra -- 3 Mart 2016; 9:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseudra

Biraz geç olmuş ama yinede yazayım.Windows 10'da titreşim hariç herhangi bir sorun yok fakat gamepad test menüsünden titreşim bölümününe girince test menüsü kendi kendine kapanıyor ve titreşim çalışmıyor.Fakat bu sorunu internetten biraz araştırarak çözdüm.Titreşimi çalıştırmak için "Speedlink Strike sl-6535-sbk-01" gamepadinin driverını indir ve kur.Artık titreşim de çalışacaktır ve hiçbir sorun kalmayacaktır.
    Adamsın. Sayende snopy sg401 i titreşimli olarak ta kullanabiliyorum. Sanırsam çin malı farklı bir markanın driveri bu. Elimde birde snopy sg404 var bununda çin malı başka driveri varmıdır ?
  • arkadaşımdan sg-401 oyun kolu aldım ama pc im ne yaparsam yaoim usb bu aygıtı çalıştırmadı hatasını veriyor driver yok diyor .ınf uzantılı. Driverı olan atabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.