Şimdi Ara

Snopy SG-506 oyun içi simge sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen günlerde dövüş oyunlarına yoğunlaştığım için markası Snopy SG-506 olan bir oyun kolu aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra driverını felan kurdum kurarken de bir hata almadım her şey gayet düzgün çalışıyor tuşları felan. Ama oyun içinde tuşlar çalışsa da simgeler farklı gözüküyor mesela kombolar için tuşlar gösteriyor ama Xbox oyun kolu simgeleri bunlar. X yerine A felan var B var ben de başka konsollara alışkın olmadığım için Playstation tuşlarına göre hareket ediyorum sadece. Her oyunda bu şekilde algılıyor tuşları ayarlardan da değiştirilmiyor otomatik olarak farklı algılıyor. Injustice 2 için almıştım oyun kolunu ama Witcher 3'de denediğimde de aynı şekilde. İnternetten araştırıp Steam'i geniş ekran modunda başlattım ayarları felan kurcaladım oyun kolu ayarlarından her türlü kombinasyonu denedim ama halen sorunu çözemedim. Belki zamanla bu tuşlara alışabilirim ama oyun kolunda olmayan tuşlar bile çıkıyor karşıma neye basacağımı şaşırıyorum. Bu yanlış algılama ve simgelerin doğru gözükmesi için ne yapabilirim?

• up
  • XBOX kontrolcüsü alabilirsin ya da oyun dosyalarından o iconları playstationunkilerle değiştirebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC_Meraklısı kullanıcısına yanıt
    Oyun dosyalarından playstationa nasıl değiştirebilirim peki?
  • bloodrawen B kullanıcısına yanıt
    Oyun dosyalarını kurcalayıp o xbox kontrolcü düğmelerinin resim dosyalarını -png uzantılı olacak büyük ihtimal- playstationun düğmelerinin resimleriyle değiştir ama onlar da png olsun ve mesela üstteki tuşun resminin ismi glabgla.png ise sen onu ps tuşu için de aynı ismi yap. Olacağını düşünmesem de deneyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.