Şimdi Ara

Snopy V5H Driver [İlk Konum Acil:)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyorum sitenize yeni katıldım birçok sitede övgü ile isminizi duydum Kendimde yararlandım şimdi aranızdayım Hepinize iyi forumlar dileyerek Konuya giriş yapmak İstiyorum

Evet Arkadaşlar ben 6 7 Ay Önce Snopy V5H USB Pro Wheel Direksyon Seti aldım 65 Türk Lirasına Kutu ile verildi içince Kurulum CD Sİ Garanti Belgesi bulunuyordu çok güzel çalışıyordu Sonra format atmam gerekti şahsi bilgisayarıma attım ancak Kurulum cd si ve Garanti belgesini kaybettim Garanti belgesi önemli değil Çok güzel çalışıyor du direksyon setim şimdi internet üzerinden Driver yazıp Arattığımda 0054.exe Denilen bir iler çıkıyor bunu indirmeyin arkadaşlar kesinlikle driver değildir sadece bilgisayara bi Joypad Gamepad Tarzı bir elektronik malzemenin takıldığı belitilir ancak bu Bilgisayarınıza tanıtmaz Herneyse Snopy V5H USB Pro Wheel Direksyon seti alan arkadaşlardan rica ediyorum Kurulum CD Si elinizde ise upload edip gönderirmisiniz Çünkü Driveri olmadan Hassaslık ve Titreşim etkinleşmiyor malesef Oynadığım oyunlardan Zevk Alamıyorum

Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar SmDz

• Konu Günceldir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 03:38 PM SmDz...
  • arkadaşım vin7 mi kullanıyorsun kaç bit onu söylersen yardımcı olabilirim
  • Driver internette yok arkadaşlar 2 aydır araştırıyorum lütfen CD si olan bir arkadaş upload edip gönderebilirmi
  • bende var cd fakat bana login yapmadan upload edebileceğim bir link atarsan gönderebilirim
  • semih1905sdn@gmail.com

Gmailden gönderebilir misin?

Bana da lazım.

Ya da başka bir platform varsa oradan da gönderebilirsin

• @mafidan alperatay961@gmail.com

dostum bana da atabilir misin?

• @mafidan naturelle1453@gmail.com

banada atabilirmisin acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.