Şimdi Ara

SNOPY V5H TİTREŞİM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumdan bitane snopy v5h direksiyon aldım. driverı kurdum. oyun kumandaları ayarlarından test ettim titreşim çalışıyor

1.sorun:test drive unlimited 2 de titreşim hiç olmuyor vibration açtım

2.sorun: hot pursuit 2 ye girerken press any key menüsü geldiğinde hangi tuşa basarsam oyundan atıyor.

3.sorun:german truck - extreme trucker 2 gibi oyunlarda ayar yapılmıyor.

yardım edermisiniz

• v5h ile test drive unlimited 1'i oynamıştım onda da titreşim yoktu. belki oyundandır o. ama diğerlerini bilemem
  • titreşimi geçtim. tır oyunlarında ayar yapılmıyor. haulin-euro truck-german truck gibi oyunlarda.
  • düzgün çalıştığı bi oyun oldu mu hiç? oyunlarda da olabilir sorun. Mesela ben onunla GRID'le NFs shift oynamıştım. sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFNGNC

düzgün çalıştığı bi oyun oldu mu hiç? oyunlarda da olabilir sorun. Mesela ben onunla GRID'le NFs shift oynamıştım. sorun yoktu.

direksiyonda problem yok. sadece o oyunlarda direksiyon ayarı yapılmıyor
  • arkadaşlar bende vatandan yeni aldım ne cd nede garanti belgesi çıktı içinden titreşimde oyunda açık oldugu halde çalışmıyor (nfs-run) nasıl test edebilirim tesekkürler
  • Oyunların desteği olmadığı için oynanamıyor.

• İnternette sürücüler ile çözüldüğü yazıyor ama ben denediğimde olmadı. Bence destek olmadığından dolayı mümkün değil gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.