Bildirim
snow leopard 10.6.3 ses driver sorunu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=109
bunu dene bakalım -
hocam verdiğiniz drıver ı denedim fakat olmadı.başka önerebileceğiniz bir kext varmı acaba.ayrıca elimde creative sound blaster live 24 bit ses kartı da mevcut.onun için bilinen bir driver varsa onu da kullanabilirim. -
harici kartlar daha nazlı oluyor malesef.. =) -
peki bu realtek ses kartım için başka driver önerebilirmisiniz.çok driver denedim ama olmadı.acaba yükleme sonrası bişey yapmam gerekiyomu.belki eksik bişeyler vardır.anakartımın modelinide verebilirim yardımcı olacaksa. foxconn 915 GV -
önceden yüklediğin her şeyi silip, voodoo hda dene.
başka bi şey gelmiyor aklıma -
peki bu kextleri kext utitliy ile kurduktan sonra yapmamız gereken birşey varmı?belki eksik yapıyor olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrah08
peki bu kextleri kext utitliy ile kurduktan sonra yapmamız gereken birşey varmı?belki eksik yapıyor olabilirim.
+restart. Baska bi sey yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 24 Mart 2011; 19:47:42 > -
arkadaşlar voodoohda.kexti de denedeim fakat olmadı.başka bi fikri olan var mı acaba? system infodan audio ye baktığımda hiçbir donanım görmüyo bu arada. -
Anakartın ses çipinin üzerinde neler yazıyor. Ona göre driver denemek lazım. Win altındaki ac97 lerin pek anlamı yok. Birde 10.6.1 yada 2 deki ses driverlarını kullanın diyorlardı. -
kardeşim aklıma geldi yazayım dedim MultiBeast diye bir program var google aratırsan bulursun birde ona bak orda kextle uğraşmıyorsun direk kurulum var seçeneklerde ses driverları var tam hatırlamıyorum ama bir bak istersen.Bende güncelleme sonrası usb driver silinmişti o program ile yüklemiştim.şimdi 10.6.7 kullanıyorum canavar gibi. -
evet multibeast programı bendede var fakat o pragramı açıp ses driverlerını seçip kurulum yaptıktan sonra bilgisayar açılmıyor.iozz kernel ile kurdum sistemi.acaba ondan dolayı çöküyor olabilirmi. -
bu arada sistemim:
intel p4 ht 3.00ghz
foxconn 915 GV
realtek ac'97 ses kartı
ati x1550 pro
creative sound blaster 24 bit ses kartı(harici)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah08 -- 31 Mart 2011; 23:29:57 > -
arkadaşlar yardımcı olacak biri yok mu? ses sorununu mutlaka çözmem gerek. -
Bende ilk orjinal kernelle kurmuştum fakat güncelleme sonrası sistem açılçıyordu.Sonra aklıma diğer kernelleri deneyeyim dedim olmuştu.İnan hatırlamıyorum hangisini seçtiğimi ama istersen bir dene.Unutmadan dediğim programın bir üst sürümü çıkmış istersen birde onu dene -
onu deneme şansım yok çünkü multibeast yükleyince sistem birdaha açılmıyor.915 cipsetli anakartların acaba ses kartı snow leopardla uyumsuzlukmu gösteriyo.yani kextler fayda etmiyormu anlamadım gitti :( -
arkadaşlar bu arada ses kartımın tam modelini öğrendim. sitesinde AD1888 olarak yazıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X