Şimdi Ara

Snow Leopard'ı kurdum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: raptor28

donanım haber mac os x türkce kurulum rehberi buraya bakın

Ben Snow Leopard dan bahsediyorum. Zaten bende MAC OS yüklü. Ama Snow Leopardın Şuan PC ye kurulumu ile ilgili bir versiyonu çıkmadı. Ama bazı arkadaşlar kurduğunu söylüyor ama nasıl yaptıkları konusunda bir şey yazmıyorlar.
  • Ulen en sonunda banada aldıracaksınız bir mac yaw deli oluyom bunları görünce
    Ya arkadaşlar benim sistemdeki makinaya kurulabilirmi bu veya hangi versiyonu kurmalıyım
  • ewet kurulabiliyor gigabyte p45 chipsetin varsa 8800 gt ekran kartın varsa core 2 duo varsa sende kurabilirsin hehehehehe
  • sistemin güzel olduğunu birçok yerde duydum fakat raid desteği varmı ? varsa kuran varmı ? birtürlü sonuç bulamadık.
  • Arkadaşlar Macbook 2.4 Unibody nin Leopard dvd leri kayıp,eski beyaz macbook ların leopard dvd leride olmuyor sistemi kuramıyorum.hatta leopard ın generic dvd si var onunlada sistem kuramadım :( son çözüm snow leopard yükliyim diyorum,acaba bu Snow leopard ı indirip kuran arkadaşlar söyleyebilirlermi? Snow leopardı kurarken sıfırdan sistem kurarken normal leopard dvd sine ihtiyaç varmı?
    yoksa direk snow leopard ı dvd ye basıp sıfırdan format atarak temiz sistem kurabiliyormuyuz?
    birde neden sisteme generic normal leopard kuramıyorum bilen birisi varmı?
    acaba yine aynı donanıma sahip bir 2.4 Unibody Macbook un leopard dvd lerimi lazım,olmadan olmuyormu?
    yada herhangi bir unibody macbook leopard dvd side olurmu?
    saygılar...

(format atıp sistem kuramamın sebebi,beyaz macbook un leopard dvd leri veya generic leopard ı taktığım zaman cd den başlatamıyorum cihazı,devamlı restart atıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 7 Eylül 2009; 14:09:16 >

• Hackintosh snow leopard kurmak isteyenler aşağıdaki linkten faydalanabilirler, bende a önce buldum denemedim, ama gördüğüm kadarı ile sorunsuz kurulmuş. Hazırlayan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım gayet resimli ve sade bir türkçe ile anlatım yapılmış. Kendimde iatkos sürümünü kurdum kullanıyorum 10.5.8..

http://isinlabizi.wordpress.com/2009/09/17/hackintosh-ile-snow-leopard-yukleme/
  • arkadaşlar zaten mac'a snow leopard kurulması sırasında bi sorun çıkacağını sanmam ama normal pc yede kurabilrsiniz.yazın cok detaylı bir yazı yazacam herkes faydalansın.

sistem p7h55-m-i5 650 -460 gtx 4 gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzey_19

arkadaşlar zaten mac'a snow leopard kurulması sırasında bi sorun çıkacağını sanmam ama normal pc yede kurabilrsiniz.yazın cok detaylı bir yazı yazacam herkes faydalansın.

sistem p7h55-m-i5 650 -460 gtx 4 gb ram

Allah razı olsun da keşke konuya yazılan mesajların tarihine bakaydın
  • arkadaşlar bende indirdim yazdım dvd ye boot ederken apple logosu çıkıyor ve restart atıyor sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

arkadaşlar bende indirdim yazdım dvd ye boot ederken apple logosu çıkıyor ve restart atıyor sorun ne olabilir

iatkos s3 v2 dene
  • arkadaşlar bence bir çoğunuz kurabilir.Ben büyük uğraşlar sonucu kurdum.Şimdi pc'de 2 işletim sistemi var ne zamandan beri windows'u açmıyorum.Eğer yüklemek isterseniz gerçekten biraz araştırma yaptıktan sonra başarırsınız.Sırf yüklemek için gidip nvidia ekran kartı almıştım.
    En önemlisi eğer işlemci intel, ekran kartıda nvidia ise büyük ihtimal kurulum yapabilirsiniz.Süper bir işletim sistemi eskiden kendime sorardım ya bu insanlar bir laptop ya da pc için neden bu kadar para veriyorlar.(apple için) İnanın param olsa gözümü kırpmadan gidip imac alırım. Apple firmasının işletim sistemi böyle ise pc sini hayal bile edemiyorum kaliteyi saymıyorum bile.Benim gibi para yoksa hacikintosh ile uğraşıcaksınız ama sonunda değecek.Şimdi bazı arkadaşlar anakartda önemli kurulum için dicekler ama benim ana kartım kurulum için gerekli donanımlar listesinde yoktu.Ben customize seçeneğinden deneye deneye en sonunda kurdum.Şimdi ekran kartı ethernet kartı usb ........ herşeyi tanıdı.
    Buda benim Hackintoshum :)))))
    http://www.youtube.com/watch?v=xWQRJMHXO38&feature=share

• Unutmadan iatkos s3 v2 bunu netten bulun ve indirin.Diğerleriyle hiç uğraşmayın arkadaşlar. Hem kurulumda türkçe anlatımda mevcut.Önemli olan indirdiğiniz iatkos s3 v2 md5 kodunu kontrol etmeniz.
  • Biostan ahciyi enable yap tabi disable ise.
    quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

arkadaşlar bende indirdim yazdım dvd ye boot ederken apple logosu çıkıyor ve restart atıyor sorun ne olabilir

iatkos s3 v2 dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLar3s3

Biostan ahciyi enable yap tabi disable ise.
    quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

iatkos s3 v2 dene

iatkos s3 v2 ile de aynı sonucu aldım ; ahci ve ide iki seçeneklede denedim ; sistemim imzadaki gibi ; nedir sorun acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.