Şimdi Ara

Snow Leopard Kurulumu Hakkında (ilk aşama) BAKALIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dakmor

@solucanxxx
    Laptop olunca zaten bios da ya ahci yada ide mod var başka yok. ide ahci mod default olarak seçili zaten.
    Video ya baktım (darkmor değil dakmor) zaten tavsiye bekliyodum ancak bu baya net ve açık olmuş çok eşekkür ederim emek vermişsin uğraşmışsın ki kimse şunları ayarla garanti çalışır diyemez tekrar teşekkürler

Kusura bakma "dark" olarak algıladım o yüzden
    Ahci ve Compatibility olarak iki seçenek var AHCİ etkin olmalı diye biliyorum o yüzden etkinleştirmeyi unutma dedim
    İkincisi arkadaş belirtmiş ama hazard ın 10.6.6i sürümü ve kullanılan bootloader ile 64 bit boot edebilirsin
    fakat 32 bit bir sürücü seçtiğin zaman sistemi otomatik olarak 32 bit boot edilecektir..
    ama sen gösterdiklerimi işaretlersen zaten 64 bit olarak kurulur ve boot edilebilir
    umarım işine yarar

• @solucanxxx
    Malesef tutmadı hocam ama gösterdiğin seçenekleri ekleme çıkarma yaparak bazılarını kurmadım panic vermedi. Kurulum için bütün hdd yi boşalttım sadece SL kurdum ancak bu defa boot0:Error hatasıda vermedi siyah ekran öylece imleç yanıp sönüyor geçemiyor yüklemeye, dahası yüklemeyi yapıyorum arkadan ses kartını tanıdığını ses geldiğini anlayabiliyorum ancak tam artık ilk karşılama ekranı gelecek gri tonda ekranda renkler birbirine giriyor ve kitleniyor yada tekrar başlatıyor. sanırım sorun (bootlader hariç) ekran kartı ile ilgili yani onu bi tanıtabilsem sorun kalmıcak diye düşünüyorum. -x -v ile denedim yine kar etmedi.
    @honuer
    iAtkos ile denediğimde -x ile sistemi açmıştım ancak hiçbirşey yapmama izin vermiyodu. diyelimki -x ile açılacak hale getirdim sonra nasıl bir izlemem lazım?

Son olarak vmware için torrent linki atabilirmisiniz? Player workstation yada hangi sürüm kara veremedim win7 üzerinden çalıştıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 29 Mart 2011; 21:11:18 >

• Piretebay a Mac retail yazdığın zaman çıkar.. 10.6 veya 10.6.3 sürümünü indirebilirsin

nasıl kuracağını öğrenmek için youtube de videolu anlatımlar mevcut
    Hazır kalıp da indirebilirsin fakat bence Retail Dvd sürümü indirmelisin
    istersen bir de Retail sürümle denersin pc ne kurmayı..
    Kext ve Driver seçme olayı olmadığı için belki çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 29 Mart 2011; 22:23:47 >
  • Konuyu ucundan hortlatayım SL Kurulumu Hazard ile oluyor ancak hala boot olayını çözemedim. Artık retail denicem ancak şimdi merak ettiğim retailden sonrası.
    iBOOT+Retail DVD+Multibeast Eksiğim varsa düzeltin. İhtiyacım olanlar bunlar dimi?
    Ancak Merak ettiğim ilk konu ati5xxx series kext dosyasını nasıl editleyeceğim yani key ID sini nasıl gireceğim. Multibeastte neleri düzelteceğim yani wireless driverımı yada vs. nasıl kuracağım? Araştırdım artık distro yerine bu şekilde kurulum yapılıyormş bilmiyorum daha sağlıklı yada kolay old. için? Ancak fix olaylarını nasıl halledeceğim?

Not:Ekran kartım HD5650. kexts.com adresindeki sadece 5450 vs bi kaç ekran kartı için denenmiş ama sonuç alınamayanlar var bunun için soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.