bir çok arkadaşın snow leopard kurmak için 8.5 dvd ler alıp snow leopard ı kopyalamada sıkıntı cekiyolar 8.5 gb dvd ler birazda pahalı ve herzaman el altında olmadığı için bayagı masraflı oluyor bende elimdeki tüm 8.5 gb dvdlere snow leopard 10.6.3 retail kopyaladım 4x ile çok yavaş bir hızda yazıdrdım ve hepsini test ettim hepside çalışıyor ciziksiz tertemiz dvd ler sadece bir kere test etmek için iboot ile boot ettim isteyene satabilirm satış fiyatım 20 tl türkiyenin her yerine kargolarım saygılar vede son bir şey 50 tl karşılığında isteyen arkadaşın sistemine snow leopard kıurabilirm
Kurulum sonrası teknik destek de mevcut mu her hangi bi çökme durumunda yoksa belli bi ücret karşılığında mı bu da ? Hocam baltalamak gibi olmasın ama biraz abartmadınız mı bu para olayıyla? Sizden kurulum rica etmiş biri olarak ve sizin de "ben müsait olunca sana bildiricem" deyip üzerinden haftalar geçmesinden sonra bu başlığı görünce biraz hayal kırıklığı yaşamadım değil. Sonuçta bir zevk meselesi bu, maddiyata bu kadar bağlamak pek yakışmadı sanki. Kurulum yapacağınız kişiler zaten mac ve sisteminden anlayan insanlar olsaydı bu işi başarabilirlerdi. Diyelimki siz kurup gönderdiniz ve ben yanlış bir şey yükledim ve panicledi sistem, bu sefer ne olacak çok merak ediyorum.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun gerçekten korkuttunuz beni de okurken. Tekrar belirtmek isterim gerçekten yazınızı baltalamak değil amacım sonuçta bir zevk meselesi bu ama dediğim gibi ben de bu kurulum olayına defalarca giriştim hatta yedek alma olayını bilmediğimden her çöküşte baştan bir daha bir daha kurdum ve bıktım bu arada da sizden haber beklediğim için tabi biraz kızgın girdim konuya galiba. Bu hususta cidden üzgünüm yanlış anlaşılmasın gerçekten . Sonucunda windows kurdum ve kullanıyorum tüm mac os ümidimi silmişken bu yazınızı görünce biraz içimdeki siniri kustum :) Bu işi paralı yapmaya başladıysanız bu sizin kararınızdır tabi ama sonuçta bi zorunluluk değil tamamen keyif olayı bu yüzden bana biraz ters geldi. Ben istanbul maslaktayım itü civarında yurtta kalıyorum. Şu ara sınavlarla boğuşuyorum ama önümüzdeki hafta salı gününden sonra haberleşip bilgisayarı getirebilirim size.
ok beklicem sizi herhangi bir ücret taleb etmiyorum beraber kurulumu yapmaya çalışırız