Şimdi Ara

Snowpiercer (2013) Action | Drama | Sci-Fi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız teoriler üzerine konuşacaksak konu bitmez. Yapımcı sisteme koca koca taşlar atıp durmuş her manada.
  • Hafta sonu izledim güzel film. tavsiye ederim.
  • Çok güzel filmdi, herkese tavsiye ederim. Yalnız aksiyondan kısılıp eleştirilere daha çok vurgu yapılabilirdi.
  • Oyunculukları senaryosu oldukça iyi olan,baştan sona kendini izleten kaliteli bir film olmuş.Kimi yerlerinde mantık hataları olsa da filmi gayet başarılı buldum.Aksiyon-bilimkurgu sevenler kaçırmamalı.
  • filmi ben de beğendim...ve hak da verdim yani filmin mesajına yalan yok

imdb puanı yeterli bu film için..ne eksik ne fazla..7/10
  • güzel bir filmdi izlenebilir

yalnız filmi sanki yarıda kesmişler gibi olmuş sonu belli değildi bence
  • Son dönemlerde izlediğim iyi filmlerden biri, çok başarılı bi sistem eleştirisi yapılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel filmdi, verilen msjı bilimkurguya çok iyi bağlamışlar
  • İzledim, güzel filmdi ama sonunda ne oluyor tam anlayamadım.

Tamam asyalı kızla zenci çocuk çıktılar trenden de sonra ne oluyor? Ne yiyip içecek bunlar?

İnsan nesli tükeniyor mu yani filmin sonunda? Yoksa o gördükleri kutup ayısı yeryüzünde hala yaşamın var olduğuna mı işaret ediyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 15 Haziran 2014; 19:41:48 >
  • Mutlaka izliyeceğim.
  • Mantık hataları hariç, sürükleyici ve yaratıcı bır filmdi
  • film kore yapımı zannedersem dramada çok usta oldukları için izleyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

filmi izledim çok ilginç filmdi.böyle bi konu nasıl akıllarına gelmiş gerçekten hayret ettim doğrusu.

Aynen.Bu tarz doğa olayları-felaketleri,drama ve aksiyondan oluşan karışık filmleri severim.Bu da gayet güzel bir filmdi.Aslında treni şuan ki yaşantımızın küçük bir hacme kapatılmış halini düşünün.Aynı filmdeki gibi bazı insanlar bazılarının elinin tersi ile ittiklerini onlarada yedirtiyor.Yeri geldiğinde istediklerini de teker teker sıkıyor ilk vagondaki insanlar.
  • valla bende anlamadım bu film neden tutulmadı çok farklı konusu var cidden
  • izlediğim en boş filmlerden birisi.
    2/10
  • Güzel filmdi, şahsen sevdim. 7,6/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

İzledim, güzel filmdi ama sonunda ne oluyor tam anlayamadım.

Tamam asyalı kızla zenci çocuk çıktılar trenden de sonra ne oluyor? Ne yiyip içecek bunlar?

İnsan nesli tükeniyor mu yani filmin sonunda? Yoksa o gördükleri kutup ayısı yeryüzünde hala yaşamın var olduğuna mı işaret ediyordu?

İkinci filme kaldı.
  • izlemeyen varsa izlesin.gayet güzel filmdi.
  • Ben de başarılı buldum. İzletiyor kendini.

Filmleri ilginç bir yöntemle saha çalışması yaparak kalitelendiriyorum. Nasıl mı? Hiç filmden anlamayan biriyle izliyorum filmin sonunda beğenirse bu film olmuş diyorum Tabi her zaman yapamıyorum bu çalışmayı:)

Kendi fikrime gelince, başarılı bir film gerçekten. Kaliteli. Sürprizleri de var tabi her film gibi. İzlenebilir.
  • Tavsiye ederim mutlaka izlenmelidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.