S4B6-B7-B8-B9 Çekim kalitesi efektler yerlerde. Konu klasik kötü adam konusu oldu. Finali bekliyoruz artık. Bitsede gitsek. Puanım 10/6.5 hepsine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Snowpiercer (2020 - ) (7. sayfa)
-
-
kestane
-
4sezon bolum9a kadar izledim finali bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S4B10 FİNAL
O kadar sinirliyim ki. Sıfır puan vermeyeceğim o kadar izledikten sonra ama vermiş gibi sayın. 4 yıllık iyisiyle kötüsüyle 3 güzel sezon sonrası bu saçmalıkla bitmesi çileden çıkarır insanı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hadi klasik kötü bilim adamı hikayesi anlatıyorsun, bırak bari kazansın dimi. Neden illa şarkılı türkülü haydi hep beraber final yapıyorsunuz. Neden?!. Wilford, Ben, Millius karakteeleri bomboş harcandı. Zaten iyilerin tarafında kimse ölmüyor, kalan herkesi ot gibi biçtiler bu sezon. Bari iki son çek. Birinde olması gerekenlerden biri olsun. Sonrasına ne yaparsan yap efsane bir son olacaktı. Tek güzel twist dünyayı soğutan kimyasalı geliştirenlerden çıkmasaydı bilim adamının. Silonun hikayesi zayıftı. 3. sezonun final sahnesi Wilfordun tekrar dünyayı dondurma çabası üzerinden devam edebilirdi. Seçmemeleri yanlış olmuş mevcut sona göre. Son sahnedeki açmış çiçek gidişatı gören herkesin tahmin edebileceği bir şeydi. Basite kaçılmış. Bari dünyanın diğer yerlerinde belki uzayda, çeşitli yollarla hayatta kalmış insanlık grupları gösterseydiniz. Yazık ya. İzleyenin zamanına yazık. Civata söküp füze durduruyorlar. Çünkü öylede şöylede. Yav geç geç geç. Bende farkındayım final kurgusu seçmenin zor olduğunu. Nasıl bitirirsen öyle anılacağını bilmenin baskısını. Lakin bu kadar basit olmamalı ya. OL MA MA LI. Grafik kalitesi berbattı. Çevre sahneleri çok azdı. Müzik yoktu.
Olması gereken finaller bence şunlar; iyi-kötü karakterlere siz karar verin.
Olması gereken iyi finali söylüyorum,
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iyi-kötü baş karakterler yaşar. Sadece çocuklar kalır. Kimyasal sayesinde dünya ısınıp düzelir. Yepyeni bir insanlık kurulur. Kötü bilim adamı kazanır. Olması gereken kötü finali söylüyorum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iyi-kötü baş karakterler ölür. Sadece çocuklar ve diğerleri kalır. Kimyasal işe yaramaz, buz dünyasında küçük insanlık yaşayıp giderler. Olması gereken normal finali söylüyorum,
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iyi-kötü baş karakterler yaşar. Kimyasal dünyanın bir kısmını düzeltir. İsteyenler oraya, istemeyenler trenle ilerler. İnsanlık büyür. Herkes mutlu. Olması gereken kabus finali söylüyorum,
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iyi-kötü baş karakterler yaşar. Kimyasal işe yaramaz. Tren ölene kadar dünyayı turlarlar. Nesiller boyu. Tren durur ve ölürler hemde kapsüllerde. Sonra dünya düzelir. Herkes mutsuz. Arkada efsane bir ağıtlı müzik (Mist referans). Hatta bir kısmı düzelmiştir, hayatta kalanlar toplanmış büyümüştür. Trendekiler bunu göremeden hemen önce ölür. Epik finalin zirvesi. Olması gereken manyak finali söylüyorum,
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iyi-kötü baş karakterler yaşar. Tren bir süre sonra kendi kendine durur. Etraflarını teknolojik kıyafetli insanlar sarar. Meğer sadece dayanıklılık-gelişim vs vs (artık o bahane kurgucuya kalmış) şey için test yapılıyormuş üstlerindeye bağlanır. Alsana maze runner, hunger game, squid game tren versiyon. Şu Yapay Zeka bi gelişsin. Alternatif sonlar için video yaptırılır o kadar kötüydü son bölüm. Üzüldüm. Yemin ediyorum üzüldüm. Ciddiye alamadım. Çok kötü sondu. Boşu boşuna beklentimi yükselttim iki yıldır. Lost son sezonla kapışır. Bu kadar ucuza, kolaylığa ve çiğliğe kaçmaları takipçi seyirciye saygısızlık. Direk karakterler için biyografi çekseydiler keşke, bilim kurgu-fantazi-aksiyon-dramadan anlamıyor AMC demek ki. Yarım yamalak işlerden nefret ediyorum. Daha bitmedi. Dönüp dönüp eleştirecem son sezonu ve o en son ki saçma bölümü. Daha bitmedi bu iş. İzleyecek olanlara sabır diliyorum.
Puanım 10/6.0
Sezona puanım 10/6.4
Diziye puanım 10/7.3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4. sezonu bekliyordum heyecanla. Şimdi izleyeyim mi izlemeyeyim mi kararsız kaldım.
-
Ben üçüncü sezonda diziye olan heyacanımı kaybettim. İlk iki sezon oldukça güzeldi. Bu sebeple ben de dördüncü sezona başlamakta kararsızım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X