Şimdi Ara

SNR margini düşürürsem hız artarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SNR margini düşürürsem hız artarmı ? veya maksimum hız?

SNR margini düşürürsem hız artarmı ?

• Artar artmasına da bu hattın durumu çok kötü.
  • yani kopma sorunu yok yani ama ama snr margını 5 e düşürdüm maksşmum hız değişir deme 4mbps alıyosam orda 5mbps yazarmı ?
  • veya hat en fazla kaç mbps kaldırır portla arası 100metre nasıl bir kablo almalıyım
  • Hocam maksimum hız santralden modeme gelebilecek en yüksek hızı gösterir. Yani senin o hızdan yüksek hız alman imkansiz altyapı gelmediği sürece. Santral değişikliği için telekom il müdürlüğüne dilekçe verebilirsin. İkinci olarak telefon kutusundan modeme tek kablo çekerek elindeki hızı en iyi hale getirebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat zayıflaman gerçekten çok fazla ben şimdiye kadar bu kadar yüksek görmedim santral mesafen çok uzak şehir dışında bir yerdemisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multipowerr -- 15 Haziran 2020; 21:7:9 >
  • yazlık internet olduğu için böyle sitede peki vdsl gelse herhalde benim kabloları yinede değiştirmem gerek ne gibi bir kablo almalıyım 130 metre vardır portla arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.krtas -- 15 Haziran 2020; 22:9:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bi modem denesem yine aynı olur herhalde elimde airtes rt206 modem var bi onla deniyimmi
  • 130 metre mesafe varsa cat6 kalın kablo çekin birde öyle bakalım bu değerlere değişecektir çünkü benim eskiden hat zayıflamam 43 lerdeydi bina eski olduğu için cat6 çektim şuan hat zayıflamam 28. Yenu kablo ile modeme gelen maksimum veri oranı artış gösterir birde altyapı sorgulamadan kaç çıkıyor hızınız

• 3mbps çıkıyo yenilemeyi düşünüyorum ama çevremdeki herkez bu hızlarda alıyor memnun değil vdsl için mail atmak istiyorum ama site olduğu için benim atmam sıkıntı olurmu peki cat6 kabloyu kendinizmi taktınız kolaymı takması port numaramı filan biliyorum cat 6 150 metrede sıkıntı olurmu kopma filan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.krtas -- 15 Haziran 2020; 22:22:54 >
  • Kablo açıktan mı gidiyor bilmiyorum ama cat6 cat7 bunlar normal telefon kablosuna göre dayanıklı kablolar. Vdsl i türk Telekom getirebilir onun içinde bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerekir toplu verirseniz daha iyi olur. Çok fazla abone varsa hızlı sonuç alabilirsiniz. Fakat vdsl gelse bile sizin tam verim alabilmeniz için modeme gelen kabloyu yenilemeniz gerekir. Bağlantıları yapmak için elektrikçi çağırabilirsiniz çünkü kabloyu telefon kutusuna çakmak için pense benzeri alet gerekiyor. Modeme girecek ucada rj11 jak çakmak gerekiyor onunda aleti var. Elinizde bu aletler var ise sizde yapabilirsiniz. Ben kabloyu kendim çekmiştim bağlantılar için 50 tl verdim elektrikçi yaptı

• evet açıktan gidiyor ve dışaran müstekil ev cat 150 metre kopma yaparmı peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.