Şimdi Ara

SOCOM FTB 3 On inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene PSP ye cok iyi yapımlar geliyor ama bunların bir tanesi varki kendini hemen belli ediyor ozellikle E3 2009 dan once cok reklam yapıldı ve hem pozitif hem de negatif yorumlar yapıldı aslında negatif yorumlar oyunla degil dogrudan oyunun yapımcı Slant Six icin gecerli cunku PS3 icin gelistirdikleri SOCOM Confrontation da bircok bug olması ve soz verdikleri halde DLC cıkmaması ustune ustun bu kadar sorun varken gizlice bir de PSP oyunu gelistirmeleri PS3 kullanıcılarının buyuk tepkisini cekti SOCOM kendinden daha ilk oyunundan beri soz ettiren muthis bir yapım

SOCOM FTB 3 On inceleme

FTB(Fire team bravo) serisinde bir grup askeri oynuyoruz ve operasyonlara katılıyoruz gruptan tek bir kisiyi kontrol ediyoruz fakat digerlerinede emir verebiliyoruz(siper al kapıyı ac bomba at gibi) bundan once cıkan FTB 1 ve 2 PSP ve PS2 icin cıktı fakat FTB 3 sadece PSP ye ozel olacak ve el konsolunun butun ozelliklerinden yararlanılacak ayrıca FTB 3 PS2 nun bir ruyasını gerceklestirecek ve CO OP modu olacak ve bu mod hem infrastructure hem de ad hoc olarak oynanabilecek (3 veya 4 kisilik olacak)

SOCOM FTB 3 On inceleme

Ayrıca eger oyunun campaign bolumunu bitirirseniz bolumleri duzenleyebileceksiniz nasıl mı? dusmanların yerini esyaların yerini gorevleri herseyi ayarlayabileceksiniz oyunda 70 farklı silah olacak ve grubunuzu gonlunuze gore donatabileceksiniz simdi gelelim infrastructure (online) moduna oyunun en cekici yerlerinden biri bircok multiplayer modu olacak (Co op uda kapsıyor) 16 kisiye kadar cıkılabilecek ve voicechat ozelligi olacak eger bir mikrofonlu kulaklıgınız yoksa hemen alın cunku bu oyunda cok isinize yarayacak evet sesli olarak haberlesebileceksiniz ornegin vuruldugunuzda yardım isteyip kendinizi baskalarına duyuraileceksiniz
     SOCOM FTB 3 On inceleme

Oyunda ayrıca guclu bir senaryoda olacak oyun 2009 un kıs aylarında cıkması bekleniyor daha fazla bilgiyi E3 2009 da gorecegiz

Bu sayfada oyunun 5 farklı videosunu izleyebilirsiniz

http://media.psp.ign.com/media/143/14341204/vids_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 29 Mayıs 2009; 22:52:48 >

• Ne güzel oyundu off valla özdedim hele o multi ne güzeldi, millet taktiğin babasını çekerdi ben bodoslama dalardım ve o taktiğim işe yaramazdı genelde[.8D]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.