Şimdi Ara

'soD' - Sound Of Death | BF3 Klanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
0
Favori
23.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir ülkenin klanı klan isminde ülke adı taşımıyor mit iyi olmaz bence Power of Gun Kill for Victory
  • olur mu germany GER var rusya RUS var SAS gördüm sas ingiliz komandoları
  • arkadaşlar lütfen geçelim mit tsk fln adam gibi isim bulalım ingilizce Press_OK olsa iyi olur düşünsenize öldürdüğünüz her adam yazıyı okuyor
  • Bence bütün clan üyelerinin tablolarını ilk mesaja ekliyelim.Herkes koysun tablosunu semtinals kardeşte ilk mesaja eklesin.
     'soD' - Sound Of Death  |  BF3  Klanı
  • şampiyonalara katılanlar onlar değil ama eskiden bizde TR tagi kullanıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

arkadaşlar lütfen geçelim mit tsk fln adam gibi isim bulalım ingilizce Press_OK olsa iyi olur düşünsenize öldürdüğünüz her adam yazıyı okuyor

dostum bu online oyunlardaki clan adlarındandı bizim aramamız gereken bence en fazla 4 harfli birşey yani kısaltma olması

@hsn1997
    bende koyacam birazdan ama güncelleniyor sıra bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

bakalım konu dısından da fikir alıyoruz ama hemen geyikler başladı namazclan mesela

Kardeş henüz clanda değilsin bana ne improtax ten mesaj geldi clana alındın diye nede henüz ben seni clana aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SentimentaLs -- 21 Ocak 2011; 2:47:59 >
  • Yok benim fikrim herkesin grafiklerini koyması ve bunu ilk mesaja eklemek.Clan üyelerini tanıtmak babında.
  •  'soD' - Sound Of Death  |  BF3  Klanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

quote:

bakalım konu dısından da fikir alıyoruz ama hemen geyikler başladı namazclan mesela

Kardeş henüz clanda değilsin bana ne improtax ten mesaj geldi clana alındın diye nede henüz ben seni clana aldım.

ne diyosun ne mesajı improtax değil improtix
  • improtix sen beni ladın mı klana ?

furkan merak ediyomuşta pek sevmedi beni heralde.
  • quote:

'soD' - Sound Of Death  |  BF3  Klanı

İlk Mesaj çok karışık olur oyle arkadaşlar grafiklerle bence böyle sade ve iyi duruyor nedersiniz ama ara sıra bütün clan arkadaşlarımızdan bu grafikleri bekliyorum kendi değerlendirmelerini görücez zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

quote:

ne diyosun ne mesajı improtax değil improtix

güncellenmesine az kaldı birazdan koyucam

• sentimentals niye oyuncuları almıyosun clana herkes gelebilir bence mad turk tabi aldım iyi oyuncudur kendim gördüm +2000 puan yaptığını herkes davetlidir clana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

improtix sen beni ladın mı klana ?

furkan merak ediyomuşta pek sevmedi beni heralde.

Seni Sevmememle bir alakası yok . Benim bilgim yok senin hakkında eğer aldıysa lütfen bana haber versin.

İmprotix özür dilerim isim neydi bu arada ?

improtix lütfen e-buddy denermisin msn olarak konuşmalıyız.

Ek : Tamam ilk mesaja ekliyorum MAD TURKude ilk mesajdaki bilgiler gibi lütfen doldurabilirmi kendi bilgilerini

@Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SentimentaLs -- 21 Ocak 2011; 2:57:15 >
  • sentimentals yanlış analam gerçekten iyi oyuncu zamanla sende görüceksin hemen deniyorum bekle
  • quote:

sentimentals yanlış analam gerçekten iyi oyuncu zamanla sende görüceksin hemen deniyorum bekle

Yanlış anlamadım fakat şimdiden titiz davranalimki ilerde problem çıkmasın MADTURK yanlış anlama lütfen genel olarak konuşuyorum bence +2000 düşük puan ben şahsen 3500 den aşağı yapmıyorum Rush ta.
  • isim suleyman
  •  'soD' - Sound Of Death  |  BF3  Klanı

buda benim durumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 21 Ocak 2011; 22:05:28 >
  • walla yeterli değilsem almazsınız napalım sağlık olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.