Şimdi Ara

Soğuktan Kalp Ağrısı Yaşayanlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hergun agriyor mutlaka hatta doktora falands gittim sorun yok buyume kaynakli dedi ama benim icim hic rahat degil :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gittim ağrıdan yaşım 19 ulan dedim kalpte ne var acaba. doktorda ultrasana doktu ekg mi ne aldı kalbinde birşey yok aslan gibi dedi , kafeinden uzak dur ve kalın giyin dedi. bende balkon aç.ık durdu o gece üşüttük demekki
  • Size harika bir yardımda bulunaym. Bu hastalıkların çözümü bende !!!! İyi dinleyin adım adım anlatıyorum. 182 yı ariyorsunuz TC nizi ad ve soy adinizi vererek müsait olduğunuz en yakın güne bir randevu alıyorsunuz. Ve forumlardaki doktorculuk oynayanlardan değil gerçek doktorlardan sorunu ogreniyorsunuz. Nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana dersin ortasinda olmustu taa lise1de disarisi sopsoguk icerde kaloriferler yaniyordu kalbimin oldugu bolgeye agri girdi ve nefessiz kalmistim disari cikana kadar olucem sandim cok zor nefes aliyordum bide sevk alcam diye ugrastim o halimle aptal gorevli halimi goruyor aylak aylak sorular soruyordu hic unutmam birkac defa daha olmustu ama duzeldi kendiliginden cok berbat birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: Aleyna28

Size harika bir yardımda bulunaym. Bu hastalıkların çözümü bende !!!! İyi dinleyin adım adım anlatıyorum. 182 yı ariyorsunuz TC nizi ad ve soy adinizi vererek müsait olduğunuz en yakın güne bir randevu alıyorsunuz. Ve forumlardaki doktorculuk oynayanlardan değil gerçek doktorlardan sorunu ogreniyorsunuz. Nasıl ?

Selam Aleyna hanım benim çok kalbim ağrıyor ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: bordo-bereli07

quote:

Orijinalden alıntı: Aleyna28

Size harika bir yardımda bulunaym. Bu hastalıkların çözümü bende !!!! İyi dinleyin adım adım anlatıyorum. 182 yı ariyorsunuz TC nizi ad ve soy adinizi vererek müsait olduğunuz en yakın güne bir randevu alıyorsunuz. Ve forumlardaki doktorculuk oynayanlardan değil gerçek doktorlardan sorunu ogreniyorsunuz. Nasıl ?

Selam Aleyna hanım benim çok kalbim ağrıyor ne yapmalıyım

Sen bordo berelisin sana bir şey olmaz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.