Şimdi Ara

Soğumuyo Ne Yapıcam Yardım!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işlemci boşta 65derece yükte 85-89 derece soğumuyo işlemcim PD2.8 kendi soğutucusunu kullanıyorum şuan buraya yazarken bile sıcaklık 74 derece ne yapmam lazım yardım lütfen

• ninja tarznda kule tipi soğutucu al. kaliteli bi macun ile as5 gibi..
    epey düşer ısı hemde sessiz olur..
    stok fanı at gitsin..
  • aynı işlemciyi kullanıyoruz ya fan oturmadı yada macun sorunu war bende hava soğutmayla masa üstü 40 civarıydı şimdi suyla 27 derece
  • soğumuyor derken ne denedinizde soğumadı? bence macun kurumuştur. düzgüm bir macun alıp sürün. fanınıda iyice temizleyin sorun kalmaz.
  • demin arkadaşın p 4 üne baktımmakina durmadan kendi kendine resetlio die
    biosta makina 75 dereceydi işlemciyi bi sökrüm ne göreyim macun filan yok uçmuş gitmiş
    işlemci bloğunu 1 az zımparaldım zalmanın en kaliteli macununu sürdüm blower kompressörle makinayı tozdan arındırdım
    75 derece oldu 41 derece
  • evet arkadaşlar macun kaskatı olmuş kurumuş onu temizledim ama macunum yok bugün sipariş verdim yarın gelicek yanlız termal mazun 8-10 derece düşürür dediler benim işlemci boşta bile 65-68 arası yükte 95 derece olduğunu gördüm macunla sorun çözülürmü?
  • evet :) ama macunu sürerken dikkatli ol forumda çeşitli yazılar var onları incele şimdiden kolay gelsin bu arada macunu sorabilirmiyim marka vs.. nerden ne kadara aldın?
  • ZEROTHERM ZT100 TERMAL MACUN aldım hepsiburada dan aldım
  • aynı işlemciyi kullanıyoz havayla 45 derece normalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.