Bildirim
Soğumuyo Ne Yapıcam Yardım!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ninja tarznda kule tipi soğutucu al. kaliteli bi macun ile as5 gibi..
epey düşer ısı hemde sessiz olur..
stok fanı at gitsin.. -
zerotherm cf900 alsam olurmu acaba
http://www.pcsilent.de/jsp/images/product_pix/ztcf900_1.jpg -
aynı işlemciyi kullanıyoruz ya fan oturmadı yada macun sorunu war bende hava soğutmayla masa üstü 40 civarıydı şimdi suyla 27 derece -
soğumuyor derken ne denedinizde soğumadı? bence macun kurumuştur. düzgüm bir macun alıp sürün. fanınıda iyice temizleyin sorun kalmaz. -
demin arkadaşın p 4 üne baktımmakina durmadan kendi kendine resetlio die
biosta makina 75 dereceydi işlemciyi bi sökrüm ne göreyim macun filan yok uçmuş gitmiş
işlemci bloğunu 1 az zımparaldım zalmanın en kaliteli macununu sürdüm blower kompressörle makinayı tozdan arındırdım
75 derece oldu 41 derece -
evet arkadaşlar macun kaskatı olmuş kurumuş onu temizledim ama macunum yok bugün sipariş verdim yarın gelicek yanlız termal mazun 8-10 derece düşürür dediler benim işlemci boşta bile 65-68 arası yükte 95 derece olduğunu gördüm macunla sorun çözülürmü? -
evet :) ama macunu sürerken dikkatli ol forumda çeşitli yazılar var onları incele şimdiden kolay gelsin bu arada macunu sorabilirmiyim marka vs.. nerden ne kadara aldın? -
ZEROTHERM ZT100 TERMAL MACUN aldım hepsiburada dan aldım -
aynı işlemciyi kullanıyoz havayla 45 derece normalde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X