Bildirim
Soğutma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerilim bölücü indüktif değerler yüzünden bu mümkün olmayabilir çünkü peltier magnetlerinin çıkardığı anot ve katot ışımalar ntc sensörünün daha fazla enerji yüklenmesine sebep oluyor.
Dolayısıyla entegrelerin bobinaj ve dekupaj değerleri çok düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlamadım Telefon Soğutucu ile Pcnin Sarz Pataryasi Varya Ekstra Onu Soğutabilir miyim Evet Yada Hayır Dermisin
Telefon soğutucu nasıl bişey fotoğraf at bakalım
Soldaki Gibi Bir Şey Alsam Sağdaki Soğur mu
Resim yok
-
Üstdeki gibi bir şey alsam Altakini Soğutur mu
Soğutur ama soğutucu adaptöre tam oturmayabilir çünkü telefonlar için üretilmiş.
Soğutsun Yeter ya Tam Oturmasına Gerek Yok Teşekkür Ederim
Ben Bir Daha Soru Sormuştum Cevap Yazan Olmadı Bakabilir misin Belki Biliyorsun dur
bende böyle fanlı bir düzenek yapmıştım ve sorun çıkarmadı. bu ürün için araya takoz görevi görecek birşeyler koymalısın.
-
2 tane Daha Soru Sordum Bakarmısın Belki cözümünü biliyorsun dur
2. sorun muğlak bir sorudur. bataryanın kapasitesine bağlı olarak değişebilir ama çoğu adaptörlerinin sınırlarına yakın seviyelerde olduğu için birden fazlası şarj etmez. en iyi soğutmanın sağlayacağı performans artışı bile, %10'la %20'yi zor geçer. yapılabilenler de anlık olarak elde edilebilenlerdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X