Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, ekte sunduğum masa içerisinde gömülü bir alanda iş istasyonu ile normal bir kasamız var burayı soğutmak için tavsiyelerinizi almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, dolap kapağı var soğutmaya çözüm bulamadığımız için kapağı söktük. tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.
Gasabalı03G
kullanıcısına yanıt
İşlemciniz mi ısınıyor yoksa genel anlamda güçlü hava akımına mı ihtiyacınız var?
Tavsiyem “AKASA VİPER” kasa fanlarıdır. 14 cm olanı piyasanın en yüksek hava akımı sağlayan fanıdır.
Sarı renklidir. Fiyatı 120₺ bile değil.
Bir diğer tavsiyem ise eğer ki kasanın arkasındaki dolabın sırt kısmı tamamen kapalıysa oraya bu bahsettiğim fandan alıp monte etmeniz fayda sağlayacaktır. Kesip delmenize de gerek yok dolabı.
Üstadım işlemci değilde biz bu alanı soğutmak istiyoruz. kesip delmeden bahsettiğiniz ürünle bunu başarabilirmiyiz? dolabın sadece ön tarafı açık, oda kapağı sökük olduğu için.
Masanın dizaynı kötü. PC koyulacak gözün önü ve arkası açık olmalı ve arka bölüm duvara dayanmamalı. Kasa içinde ısınan hava arkaya doğru atılır. Kasa dışına atılan sıcak havanın bu bölmede birikmemesi için arka tarafın açık olması gerekir. Arka taraftaki plakayı sökebiliyorsanız komple sökün.
Gasabalı03G
kullanıcısına yanıt
Yanıtla butonuna basarak yorum yazarsanız cevap verdiğiniz üyeye bildirim düşer ve size geri dönüş yapar. Aksi halde sürekli konuyu açıp yeni mesajları kontrol etmesi gerekir.
Dolabın sırt kısmına bu ürünü takarsınız. Artık nasıl monte etmek istersiniz o sizin yaratıcılığınıza kalmış.
Fan ile monte edilen zemin arasında biraz boşluk olursa daha iyi olur.