sistem özelliklerim 1 gb ram amd 2500 işlemci ve 128mb MSI NX6600GT.güç kaynağım everest marka (kasayla beraber gelen) 300watt ama tabii tam 300watt mıdır bilmiyorum.ancak sorunum şu ki bu pcde bir süre oyun oynayınca bilgisayar deli gibi ısınıyor ve bazen reset atıyor.mesela FEAR oynadıım zmn 1 saat sonra filan takılmalar başlıyor ve pc resetleniyor,BIOStan işlemci ısısına baktığımda 54 e kadar çıkabiliyorparçalarım yanıcak die oyun filan oynayamaz oldum sizce ne tür bir güç kaynağı almalıyım?ben 400 watt düşünüyorum ama hangi markaların hangi modelleri tam 400watt werir hiçbir fikrim yok lütfen yardımcı olursanız sewinirim
Eğer sistemini değiştirmeyeceksen böyle devam ederim ben daha diyorsan 350Watt yeter FSP marka Ama ben 1 sene içinde güncellerim dersen en az 400Watt Enermax Antec FSP SilverStone markalarından birisini al ;)
peki teşekkür ederim önerilerin için ama bu güç kaynaklarını nerden bulabilirim?büyük teknoloji marketlerinde bu bahsettiin markalar göremedim,eh hele bizim burdaki bilgisayarcılarda 400watt güç kaynağı bile yok