Şimdi Ara

Soğutmada Çığır Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Valla ne olursa olsun işçilik süper olmuş onu taktir etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

bence çalışmıyor bile sadece şekil.

yaw adam bu kadar yapıp uğraştıktan sonra neden çalışmayan birşey icat etsin.
  • beyler bende celeron 2.6 var nor malşde 40-45 derecede calısıyo oyun felan acarsan 60-65 derece oluyo yavv... normal mi sizce?? napmalıyım?????????????

• quote:

yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm??????????

ben de clron 2.6 var normalde 40-45 derece oyun felan acrsam 60 derece oluyo... napmalıyımm yardım edin?? normalmi acaba??
  • Merak ettim o kapagı kattıkları zaman o kadar yakında donen koca bir pervane sogutmada basarılı olsada parcalara zarar vermezmi (mesela statik enerji yaydıgını duymustum)
  • sağolasın bunu bizimle paylaştığın için ama aynı fotoyu ben bu oc bölümünde ben diyim 3 kez sen de 5 kez gördüm yani
  • bune yaw arabaların radyatör sogutucuları gibi aynı
  • Yaws manyak Olmuş.YAratıcılığını usta bi şekilde ortaya koymuşsun da.Bi kuyruk motoru eksik.Tekerlekleri Kilitleniyo gördüüm kadarıyla.Aman Açık unutmayasın.Tebrikler!
  • çok eski bir resim
  • +1
    İşlemciye dikkat ederseniz slot tipi kesin celeron 300 ü celeron 1000 yapmaya çalışıyo resmin sahibi arkadaş....
  • valla adam takır takır yapmıs eski veya yeni belki upgrade etmistir su anda

ama ben yan kapakları cok begendim valla izgara misali yan kapaklara bide ince asprator filtresi kaplayacaksın ne toz kalır sen sıcaklık
  • Sanayi tipi pc olmuş resmen...
  • evde hortum çıkar bunu alırsam
  • Valla Arkadaş abartı yapmış ama biraz ufak bir fan ile daha temiz bir iş çıkardı.
  • O fan calısırken kaza ile biri elini iceri dalarsa.. kasa ile insan dogramada devrim acılmıs olur.. farklı bir çözüm ancak tehlike dolu oldugundan bir cok kisi benimsemez.. ayrıca günümüzde sogutmada geldigimiz noktayı düsünürsek.. çıgır acıldı abaresi biraz tuhaf kalıyor.. sogutmada farklı sıradısı alternatif diyebiliriz.
  • güzel çalışma ama eski bence.

hadi beyler hadi kalkıyor.ilk durak danimarka bombaları hazırlayın.uçuralım bu herifleri.en dandik marka danimarka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.