Şimdi Ara

Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/addison-anc-505-5-mavi-led-fan-2-usb-6-farkli-kademe-ayari-15-17-notebook-sogutucu-stand-p-BS400020?magaza=Hepsiburada

Hocam iyi günler kullandıgınız sogutucu bu mudur? Ben de bikaç gündür yaptıgım araştırmalar sonucu gerek bütçe gerek uygunluk açısından bu soğutucuda karar kıldım ama bi türlü sipariş veremedim.Eğer kullanıyorsanız yorum yapar mısınız?

Laptop'um gaming laptop ve altında fazlasıyla delikler mevcut oyun oynarken 87-88 oluyor sıcaklık.Yeni aldım sayılır ısınınca içim sızlıyor.Sizce iş yapar mı benim laptopda bu soğutucu? Genel bir yorum bırakır mısınız rica etsem

• Pm attıgım mesaj konu olarak açıldı ? :D
  • Peki bu muymuş hocam ? Memnunmuymuş birde nasıl fanları daha hızlı çalıştırırız bi öğreniversen. Daha bugün geldide fanlar çok soğutmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

Peki bu muymuş hocam ? Memnunmuymuş birde nasıl fanları daha hızlı çalıştırırız bi öğreniversen. Daha bugün geldide fanlar çok soğutmayacak gibi.

Evet hocam buymuş.

quote:

Evet bunu kullaniyorum ve gayet memnunum
    Bende x550jx var 1.5 sene oldu alali gecen hafta bi fanini temizledim sicakliklar daha da dustu 70lerde takiliyor
    altta cok az delik olmasina ragmen 10 dereceye kadar sogutuyor seninkinde daha fazla delik oldugundan daha fazla sogutacagini dusunuyorum demir cubuk var gayet saglam duruyor fazla oynama yapmiyor dandik degil yani anlicagin isine yarayacaktir

arkadaşa fanların hızını ayarlayıp ayarlayamadığımızı sordum bakalım.Siz memnun kalmadınız mı üründen? İlk bakışınız nedir yani alınmaz mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleches z Noires

quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

Peki bu muymuş hocam ? Memnunmuymuş birde nasıl fanları daha hızlı çalıştırırız bi öğreniversen. Daha bugün geldide fanlar çok soğutmayacak gibi.

Evet hocam buymuş.

quote:

Evet bunu kullaniyorum ve gayet memnunum
    Bende x550jx var 1.5 sene oldu alali gecen hafta bi fanini temizledim sicakliklar daha da dustu 70lerde takiliyor
    altta cok az delik olmasina ragmen 10 dereceye kadar sogutuyor seninkinde daha fazla delik oldugundan daha fazla sogutacagini dusunuyorum demir cubuk var gayet saglam duruyor fazla oynama yapmiyor dandik degil yani anlicagin isine yarayacaktir

arkadaşa fanların hızını ayarlayıp ayarlayamadığımızı sordum bakalım.Siz memnun kalmadınız mı üründen? İlk bakışınız nedir yani alınmaz mı sizce

Hız ayarı yapılmıyor ya sadece orta fanı yada geri kalan 4 fanı çalıştıran düğmeler mevcut. Usb bağlantısı olduğu için fanların hızı yavaş tabii telefon adaptörü ile bağladım biraz daha hızlandı ama adaptör alev alev o yüzden düzgün bi adaptör almak lazım usbli (tavsiye varsa yazın) ancak dün elimi değdiremediğim makine bugün iyi durumda.

Birde zalman ns2000 siparişi geçebilirim karşılaştırmak için. Onda adaptör girişide var daha hızlı çalıştırır tahminimce.

• Laptop sogutma sistemleri tamamen sizin laptobinizin alttak izgaralari ile ilgili ne kadar kasa icine etki edecek izgara varsa o kadar etkili olur fanlarin laptop izgaralarina denk gelmelerine dikkat etmeniz tamamen alacaginiz en iyi sogutucudan bile daha fazla etki edecektir.
    Bende uzun uzun baktim aklima ya tx ergo 30tlilik kargo icinde yada bu sogutucuyu dusunuyorum aslinda cokda sogutma amacli almiyorum etki etmiyecegini biliyorum stand ve egim amacli aliyorum desem daha iyi olur....
    Buradan daha ucuza denk gelecektir Kucukadam kirtasiyeden daha once alisveriism oldu 1gun icinde geldi ankaradan adanaya
    http://www.akakce.com/siparis/?p=154702212&ref=akakce&v=1.2.7

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Laptop sogutma sistemleri tamamen sizin laptobinizin alttak izgaralari ile ilgili ne kadar kasa icine etki edecek izgara varsa o kadar etkili olur fanlarin laptop izgaralarina denk gelmelerine dikkat etmeniz tamamen alacaginiz en iyi sogutucudan bile daha fazla etki edecektir.
    Bende uzun uzun baktim aklima ya tx ergo 30tlilik kargo icinde yada bu sogutucuyu dusunuyorum aslinda cokda sogutma amacli almiyorum etki etmiyecegini biliyorum stand ve egim amacli aliyorum desem daha iyi olur....
    Buradan daha ucuza denk gelecektir Kucukadam kirtasiyeden daha once alisveriism oldu 1gun icinde geldi ankaradan adanaya
    http://www.akakce.com/siparis/?p=154702212&ref=akakce&v=1.2.7

Valla abtek falan da aynı fiyata satıyordu ama ben yinede 10 lira fark ile hepsiburada'nın kendisinden almak istedim.Benim pcnin alt kısmında ızgara çok ya yaklaşık %45i falan ızgara.Bende zaten o ızgara olayına güverek aldım.Eğim de önemli aslında bu konuda.Oyun oynarken 89 dereceyi gördüm hemen laptopun altına bi tane kitap koyup eğim oluşturdum 5-6 derece düştü hemen.Eğim + fan benim işimi görecektir diye düşünüyorum.Buz gibi yapması için almak saçmalık olur bence yükü biraz hafifletsin yeterli benim için

• http://www.hepsiburada.com/tx-red-alert-11-17-6-fanli-dijital-fan-kontrolculu-yukseklik-ayarli-gaming-notebook-sogutucu-txacnbred-p-HBV000001R06P

Buda iyi gibi duruyor bunuda bi düşün 20 30 daha fazla ver fazla fanlı olanını al. Böylelikle ızgaralardan daha fazla hava girer ve laptobunun ısınması engellenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takalar1381

http://www.hepsiburada.com/tx-red-alert-11-17-6-fanli-dijital-fan-kontrolculu-yukseklik-ayarli-gaming-notebook-sogutucu-txacnbred-p-HBV000001R06P

Buda iyi gibi duruyor bunuda bi düşün 20 30 daha fazla ver fazla fanlı olanını al. Böylelikle ızgaralardan daha fazla hava girer ve laptobunun ısınması engellenebilir.

bunun arkadaki aparatı plastik ya yorumlarını okuyorum bu txalert'in o arkadaki aparatları çok çabuk kırılıyomuş eğer kırılırsa bi anlamı kalmıyor o yüzden plastikten uzak durdum zaten aldığım sogutucuda da 5 fan var aynı işi göreceklerdir aldıgım sogutucu tüm ızgarayı kaplıyor

gelirse yeni bi inceleme konusu açarım belki birilerine faydamız dokunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.