Şimdi Ara

Soğutucu alıcam önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd 8120 işlemci soğutucu alıcam önerileriniz nedir benim düşündügüm

http://www.akortek.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-voodoo-amd-am2-am3-fm1-intel-lga-775-1155-1156-1366-2011-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

Ve sistem imzamda yazıyor eski soğutucum zerotherm nirvana 120mm 4-5 yıldır kullanıyorum bunu degiştirmeye karar verdim fanı artık ses yapmaya başladı sizin önerileriniz neler. ?

• Güzel seçim ama su soğutmaya da yönelebilirsin.Zaten bi kere alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Güzel seçim ama su soğutmaya da yönelebilirsin.Zaten bi kere alacaksın

Evet haklısın ama bütce acısından malesef alamıyorum o yüzden hava soğutma cözümlerine yöneliyorum alıcagım soğutucu eski soğutucum gibi 4 5 yıl gitsin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

quote:

Evet haklısın ama bütce acısından malesef alamıyorum o yüzden hava soğutma cözümlerine yöneliyorum alıcagım soğutucu eski soğutucum gibi 4 5 yıl gitsin yeter

Soğutucun zaten güzelmiş.İstersen Noctuanın fanlarından alabilirsin.O fanlar çok yüksek performanslı ve gayet sessizler.Böylece daha az para vermiş olursun ama yok ben illa değiştircem dersen seçtiğin soğutucu güzel.İnternetten araştırma yaparak fanların sessizliği,soğutma performansı vs. bilgi edinebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Soğutucun zaten güzelmiş.İstersen Noctuanın fanlarından alabilirsin.O fanlar çok yüksek performanslı ve gayet sessizler.Böylece daha az para vermiş olursun ama yok ben illa değiştircem dersen seçtiğin soğutucu güzel.İnternetten araştırma yaparak fanların sessizliği,soğutma performansı vs. bilgi edinebilirsin.

Evet fanı degiştire bilirim zaten akasa siparişini verdim cumartesi elimde olcak nirvanayda bir fan alıp diyerinde bir problem cıkarsa degiştime imkanım olur yedek olarak elimde kalabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet fanı degiştire bilirim zaten akasa siparişini verdim cumartesi elimde olcak nirvanayda bir fan alıp diyerinde bir problem cıkarsa degiştime imkanım olur yedek olarak elimde kalabilir.

•  Soğutucu alıcam önerileriniz

Evet akasa venom vodoo 1 gün erken geldi :D cpu sıcaklığı 6 derece :D acaba bir yanlıslıkmı var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Soğutucu alıcam önerileriniz

Evet akasa venom vodoo 1 gün erken geldi :D cpu sıcaklığı 6 derece :D acaba bir yanlıslıkmı var :)

bomba olmuşşş
  • güzel seçim hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: djebelli

güzel seçim hayırlı olsun

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.