arkadaşlar ben fx 6300 kullanıyorum stock soğutucu ile işlemci voltaj vermeden 4.1 e çıkardım aşağıdaki linkte verdiğim soğutucuyu almak istiyorum niye diye sorarsanız 2 fan takma aparatı çıkıyormuş içinden yanınada yine linkte verdiğim fandan takacam elimde var ama fazla fan aynısından kasa için almıştım boşta duruyor şimdi öneriniz nedir t4 alıp çift fan yapsam baya iyi olacağını düşünüyorum acaba çift fan kullanan varmı yada 2. el sıvı soğutma bulabilirsem almayı düşünüyorum öneriniz nedir ?
forumdan buldum baya işime yaradı diyebilirim benim prime95 ile sıcaklık değerlerim o.c siz 55 i geçmiyor 4.1 aşağıdaki o.c ile 69 u geçmiyor acaba normal mi yoksa o.c kapatmalımıyım hiç bi sıkıntısını görmedim gayet stabil çalışıyor bu yüzden soğutucu almak istiyorum 4.2 GHz Stabil Paylşaşan: Penanggalan Hız: 4.2 GHz Çarpan: 21 FSB: 200 Voltaj: Auto Modlar: Bios default ayara getirildi. Cool'n'Quite Kapatıldı Sıcaklık: Boşta 25-30c Yapılan stabilite testleri: Cinebench,Prime 95 Anakart: ASUS M5A78 LX 3 Soğutucu: Stok Fan
NOT: Bunların yanında CPU Line Calibiration, CPU/NB Line Calibiration ayarlarını enable etmeyi unutmayınız.