Arkadaşlar merhaba ... Çocuğa karne hediyesi olarak bu oyunu aldık çok eğlenceli çokta güzel vakit geçirtiyor ... yalnız oyunun daha ilk boss unda kaldıkşu Dr robotnik ile karşılaşılan platform ... adamı ne kadar elektrik bombasına tuzağa dğşğrsekte suratımıza mutlu mutlu bakıyor ... :) varmı bir çaresini bilen bu oyunu oynuyanlar... :))
O bossu geçtim ilk denemelerde biraz uğraştırıyor ama kolay, en iyisi video ile göstermek.Amaç bombaları onun saldırısına denk getirmek, o tam sana vuracakken kaçacaksın o anda o sana değil bombaya vurmuş olacak ve öyle öyle geçeceksiniz.
ha ha ha oğlan baba youtube baksana baba dedi bulduk sebebini admin topici silebilirsiniz kusura bakmayın .... :) Classic Sonic vs. Dr. Robotnik [Sonic Generations 720p] youtube...
dostum o başlı başına yetmiyor galiba elektrik bombasına çarpınca o koluna zıplayıp birde kafasını tepelemek gerekiyormuş bu videoda var ....
quote:
Orijinalden alıntı: ibrg
dostum o başlı başına yetmiyor galiba elektrik bombasına çarpınca o koluna zıplayıp birde kafasını tepelemek gerekiyormuş bu videoda var ....