Şimdi Ara

ŞOK - Bluetooth Kulaklık - Güncellendi : 15 ŞUBAT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
47.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne oldu tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

BT ile bağlanırsanız bass yeterli gelmez. bütün bt kulaklarda yanı şey var. kablo ile bağlanırsanız bass alırsınız. başka bt kulaklarda kullandığım için bunu söylüyorum.

bluetooth kulaklik kullaniyorum, beats, cx 500 vs bir cok kulaklik da kullandim... onlardan daha cok bass ve ses kalitesi var kulakligimda...

Bu tamamen yanlis bir mit... Aldiginiz kulakliga gore degisir.. Iyi bir bluetooth kulaklik alirsaniz iyi bir ses alirsiniz...

Ne marka

• drkengin kullanıcısına yanıt
    taotronics diye bir marka.. alt - orta seviye sayilir sanirim.. 10 saat pil omru ve ses kalitesini gayet begeniyorum ben...
    http://www.taotronics.com/TT-BH09-waterproof-bluetooth-headphones.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 26 Ekim 2016; 13:1:2 >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    On off tuşu çalışmıyor. Yani açıyorum ama tık yok...
  • Ya tam aradığım ürün ama geç haberim oldu Ankarada bulabilen yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var

• Konuyu hortlatıyo gibi olucam ama bu kulaklığı normal pcye bağlamak bi kablo almam lazım.
    ama hangi kabloyu alıcağımı bilmiyorum.
    Yardımcı olabilicek varmı n11 den filan bi ürün gösterse bana.
  • Bu kulaklığı başka yerde bulamaz mıyım

2 tane Şok'a bakmıştım bulamamıştım. Başka yerde satılmıyor mu :/
  • Hocam bu kulaklık iyi mi ki ya bu kadar arıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Hocam bu kulaklık iyi mi ki ya bu kadar arıyorsunuz?

Hiç kullanmadığım için kalitesini bilmiyorum fakat yorumlara göre kötü değil.

Bir çok özelliği var bu fiyata böyle kulaklık bulamam sanırım.
  • Ben iade etmek istemistim ama şok iade kabule etmiyor hiç bir ürünü bozuk olsa dahi.

Bozuk değil benimki ama begenmedim.

Ekstra bir özellik derken. Radyo çalışmıyor kesinlikle cızır cızır hep hocam çekmiyor.

Sd kart denemedim bilmiyorum.

Böyle bir kulaklık piyasada yok mu yakın fiyatlarda vardır diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 12 Şubat 2017; 11:39:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Ben iade etmek istememistim ama şok iade kabule etmiyor hiç bir ürünü bozuk olsa dahi.

Bozuk değilim benimki ama begenmedim.

Ekstra bir özellik derken. Radyo çalışmıyor kesinlikle cızır cızır hep hocam çekmiyor.

Sd kart denemedim bilmiyorum.

Böyle bir kulaklık piyasada yok mu yakın fiyatlarda vardır diye tahmin ediyorum.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Gerçi radyo olsa daha iyi fakat olmasa da olur yani

Sd karttan çalıştırması çok güzel bir olay. Spora gidiyorum salonda çok işime yarar.
    Mikrofonu var hem telefon için hem PS3 için gayet iyi.
    Kablosuz
    Fiyatı uygun

Ve en önemlisi, kulaklığım yok şu anda 5 Liralık bi kulaklık kullanıyorum ondan sonra bu kulaklığın ses kalitesi mutlaka beni memnun edecektir.

30 Liraya piyasada bluetooth kulaklık hiç görmedim. Sanırım yok varsa da benim haberim yok. Tek taraflı olanlardan bahsetmiyorum kafaüstü olmalı. Tam aradığım tip kulaklık her işimi görür bi bulsam süper olacak

• Önümüzdeki hafta tekrar geliyor Şok markete alabilirsiniz hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Önümüzdeki hafta tekrar geliyor Şok markete alabilirsiniz hocam..

CİDDİ MİSİNİZ
  • Bulan arkadaşlar kaçırmasın. Tam şarj sonrası kesintisiz kullanırsanız 3 saat civarı gidiyor. Ben Antalya'da olduğum için radyodan yana da gayet memnunum. Sd kartı hemen tanıyor ama yaz sıcaklarında kulaklar terden eriyebilir uzun süreli kullanımlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

https://www.aktuelkampanya.com/sok-15-subat-2017-aktuel-urunler-katalogu.html/sok-15-subat-sayfa-uc

12aubat

Çok teşekkürler hocam. Çarşamba günü gidip bakıcam şoklara. Yalnız ürün hakkında hiçbir yerde bilgi yok. Şarj süresi, bekleme süresi, radyo var mı, sd kart çalışıtırır mı vs... Piranha müşteri hizmetlerine mesaj attım umarım Çarşambaya kadar cevap verirler

Sizce bu ürün mü daha iyi yoksa 15 Ekimde satılan Blitz markalı ürün mü ?

Bana önceki daha iyi gibi geldi hem tasarım hem özellik olarak

Bunun muadili başka kulaklık var mı bildiğiniz ?

• ben almıştım bunu ama kulaklık niyetine değil adaptör olsun diye. açtım içini çıkışlara 3.5 mm dişi giriş bağladım. küçük bir kutuya koydum evde ses sistemine takıyorum bt olarak istediğim cihazla bağlanıyorum. ayrıyeten radyosu ve kart girişi olunca baya işlecsel bişey oldu

kendi kulaklığı baya kötüydü zaten attım çöpe
  • Pek bir bilgim yok blitz de iyi marka buda fena degil diyelim yalniz bozuk falan cikarsa maalesef karsiniza cikan olmaz sok bu bu konularda dikkat edin iade falan almiyorlar

• Konuyu neden hortlattiniz yahu :)) pazar sabahi gidiyorduk şok un önüne dikat etmesek :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.