hmm oyunda clonun 5 cesiti vardi ^^ ama simdi 5 ide fixlendi yani clon yok :D Yilmaz oyunun dahada cok Resimleri var sadece o 3ü degil.
quote:
Orjinalden alıntı: NBA01
Bizede Bi Kıyak Yaparsı Artık
Sende varsa sen eklesene.
k.a ilgili bilgi işte oyunda item filan alma
daha varda bunlar yeter simdilik... PS : oyunda 2 Server olacak 1 Normal , öteki high Server orada daha cabuk Exp Bit fln alacagiz ve Digimonlar lvl 65379 kadar olabilecek
Herhalde Anladığım kadarıyla bi zor server olacak normal kore gibi bir de kolay server olacak herkes eşt digimon playerlık konuşacak vslerdde örneğin knighta pvp serverlar var pvp server gibi bişe olacak
kasması kolay olan bildiğin pvp server gibi bişey olucak.
Okan sen bi link vermişsin ya cash shop diye biyer 1$ 2$ diye şeyler yazıyo onlar gerçek paraylamı alınacak???
Eeee.
öle yazıo büyük ihtimalle öledir
oyunun ana dili ingilizcemi olacak yani yine koredeki gibi kore mi olacak? SS lerde korece gözüküyor gibi geldi bana :S
quote:
Orjinalden alıntı: kem733
oyunun ana dili ingilizcemi olacak yani yine koredeki gibi kore mi olacak? SS lerde korece gözüküyor gibi geldi bana :S
İngilizce İspanyolca Dillerinde ayrı oalcak galiba ve o resimdekiler Korece Değil Çince
quote:
Orjinalden alıntı: NBA01
quote:
Orjinalden alıntı: kem733
İngilizce İspanyolca Dillerinde ayrı oalcak galiba ve o resimdekiler Korece Değil Çince
Yaw abi ben anlamadıktan sonra ister çince ister korece :D:D almanca da olsa fark etmez
ee beyler kaç gün oyunun açılmasına sabırsızlanıyorum
daha tam olarak belli degil ( simdilik ) oyun cindeki file lerle yapiliyor , yani cin Serveri nekadar ilerlerse bizim Ingilizcede ilerliyecek. Ve evet Itemler $ ile alinacak.Belki € flnda eklenecek , herkez alabilsin diye.Az kaldi oyunun acilmasini birazcik disinizi sikin. Daha fazlasini ögrenmek istiyorsaniz Forumu gelin , gerisi orada yaziyor. Hadi simdilik benden bukadar.
24.12.2009 açılı beta sürümü
Oyun adaletli olmayacak maalesef. Kayırmalar yoğunlukta olacak. Hayırlısı olsun. Umarım bir şirketle anlaşırlar.
ya 24 aralık mı? hani 3 hafta sonraydı bu holy nin msn bende var holy nin oyunu mu bu 24.12 09 da açılacak olan