Gelsin diye ısrar etmeyeceğim bir futbolcu. Bende biliyorum çok iyi bir defans olduğunu ama bakalım..
Tribun Dergi @tribundergi 5 dk John Terry'nin menajeri Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Bo0m3r
olmadı la
Bekir keser bunu milletin karısına bacısına sarkıyormuşsun sen diye.
İşallah gelmez avrupada futbola aç daha yetenekli defanslar var. Thomas Vermaelen Giorgio Chiellini (Juventus) Mats Hummels geleceğin Puyol'u Fabricio Coloccini 31 yaşında ama olsun. Kyle Walker (Tottenham) Sağ bek ama göbektede oynar sanırım Daniel Agger (Liverpool) bu adam işçi
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
İşallah gelmez avrupada futbola aç daha yetenekli defanslar var. Thomas Vermaelen Giorgio Chiellini (Juventus) Mats Hummels geleceğin Puyol'u Fabricio Coloccini 31 yaşında ama olsun. Kyle Walker (Tottenham) Sağ bek ama göbektede oynar sanırım Daniel Agger (Liverpool) bu adam işçi
şu an bu listeden bir tek coloccini gelir türkiye'ye, o da belki...
ne olursa olsun john terry efsanedir, formasını koysa ligdeki bütün stoperleri cebinden çıkarır. son durumu da o kadar kötü değil.
istemeyen arkadaşlara anlam veremiyorum.
quote:
o listeden gelirse Coloccini gelir . walker göbekte oynayamaz. diğerleri gelmez
Ben ırz düşmanı istemiyorum takımda
daha öncede yazdım bu takımı kursunlar stadın orda yatarım hergün
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
quote:
şu an bu listeden bir tek coloccini gelir türkiye'ye, o da belki...
ne olursa olsun john terry efsanedir, formasını koysa ligdeki bütün stoperleri cebinden çıkarır. son durumu da o kadar kötü değil.
istemeyen arkadaşlara anlam veremiyorum.
Yaşlı defans oyuncuları yaşlı forvetler gibi olmaz sürekli koşmaları lazım yaşlı forvete bi top atarsın çakar golünü ama yaşlı defans sürekli koşup oyunda aktif rol oynaması lazım haliyle gençlere göre daha düşük performans sergileyecek. Bakın sezon sonunda sizin başınıza gelmedi mi? Cris diye bir adam aldınız koşamadı ama drogbayı aldınız koşmasına gerek yok top geldimi golünü atıyor sizden ders çıkardık Bu arada gelir süper defans yapar doksan dk koşarsa ben çok pis mors olurum ama gelirde böyle yaparsa ben mors olursam üzülmem sonuçta fenerliyiz
quote:
Orijinalden alıntı: yununu
daha öncede yazdım bu takımı kursunlar stadın orda yatarım hergün
Bi transfer döneminde bu kadar oyuncu alınmasının imkanı yok
eğer doğruysa muhtesem haber tabi bizim için kötü yine de terryi Türkiye'de izlemek muhtesem olur.
quote:
Orijinalden alıntı: %99
eğer doğruysa muhtesem haber tabi bizim için kötü yine de terryi Türkiye'de izlemek muhtesem olur.
Kardeş aynı duyguları bugün "yeni çilek robben mi" habrini okurken yaşadım
aykut böyle bir oyuncuyu almaz ihtimal vermiyorum.ne kadar başarılı olursa olsun
ahlaksız,namussuz bu adam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme